Kako je frizura Kita Haringtona izazvala paniku kod fanova serije Game of Thrones

Ukoliko ste jedan od fanova serije Game Of Thrones vjerovatno vam je poznato da je na početku snimanja Kit Harington, koji igra Jona Snowa, potpisao ugovor u kojem stoji da se neće šišati dok ne završi sa snimanjem kompletne serije, međutim, na nedavnoj premijeri filma Testament of Youth, Kit se pojavio sa podšišanom kosom, što je izazvalo paniku kod ljubitelja serije. 

 

britain-testament-youth-premiere
Kit na premijeri filma Testament of Youth

 

Njegova frizura bi mogla značiti najgori spoiler ikada, jer možda to znači da Kit ne treba biti dio ekipe šeste sezone, možda to znači da je Jon Snow na kraju pete sezone mrtav,… A možda se samo podšišao u nadi da će kosa narasti do početka snimanja nove sezone.

 

Ukoliko ste počitali peti dio A Song of Ice and Fire: A Dance with Dragons, znate da na kraju Jon Snow umire, zboden je više puta. Međutim, fanovi se, naravno, nadaju da će u nadolazećim dijelovima (The Winds of Winter i A Dream of Spring), koji će uskoro biti izdati, Snow na neki način biti vraćen u život.

 

Ako se Kit ošišao, znači li to, ipak da je Jon Snow stvarno mrtav? Ne preostaje nam ništa drugo osim da do početka snimanja šeste sezone buljimo u kosu Kita Haringtona.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sergio Delgado: Španac koji je odlučio živjeti u Sarajevu