Tajne dijete holivudskih zvijezda

Mislim da je napokon vrijeme da otkrijemo tajne trikove koji se koriste za vitko i čvrsto tijelo koje poznatih zvijezda.

 

Tajni trik broj jedan – To im je posao!

 

Upravo to, posao im je da dobro izgledaju kako bi nastavili raditi u toj industriji. Šta to znači? Cijeli dan im je podređen tome, treniraju svaki dan (uglavnom dva puta dnevno), obroci im se spremaju, između treninga masaže, beauty tretmani…

 

Da postoji neka posebna tajna, šta mislite šta bi se desilo? Našao bi se neko da taj trik lijepo prepakuje u program 19,99$, lansira u svijetu i bude multimlijarder u roku od dva mjeseca.

 

Pravi trik i umijeće je zapravo kad radite puno radno vrijeme, imate obaveze kući, porodicu, prijatelje, komšije, stres, probleme, loše dane i onda na sve to redovno vježbate i kvalitetno se hranite i pravite rezultate. To je prava tajna uspjeha!

 

Potrudite se i pokušajte vježbati i zdravo se hraniti, a čitanje najnovijih tajni Hollywooda i druge bajke ostavite djeci.

 

piše_Džemal Gekić / profesionalni fitness trener

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte na koje sve načine možete pripremiti kafu