Danas mirišemo FUCKING FaBuLous

Malo koji parfem izazvao je takvu pozornost u posljednje vrijeme, kao što je to uspjelo mirisu Fucking Fabulous dizajnera Toma Forda, koji je i prije nego je izašao u prodaju izazvao ogroman hype među modnom i beauty publikom. Od sada ga možete potražiti i na našem tržištu.

 

EKSPLICITAN. EKSKLUZIVAN. NEVJEROVATAN.

 

TF FF-JPG 1

 

John Demsey, izvršni direktor kompanije Estee Lauder koja je vlasnik kompanije Tom Ford Beauty, u svom intervjuu za Coveteur otkrio je pozadinu nastanka imena.

 

Sjedili smo na sastanku i probavali miris. Tom je rekao: ‘This is fucking fabulous!’ Ja sam na to rekao: ‘Yes, fucking fabulous!’, na što je on odgovorio: ‘Zašto ga ne bismo nazvali tako?’ I tako smo učinili. Ime je samo po sebi vrlo opisno.

 

Fucking Fabulous otvara se slatko-gorkim mirisom badema, koji slijedi aromu vanilije, a lavanda izvrsno povezuje čitav spoj. Nekoliko minuta nakon nanošenja na kožu do izražaja dolaze jantar i muškatna kadulja, što sve zajedno ovaj miris čini idealnom orijentalnom ljetnom kombinacijom.

 

Parfem je namijenjen ženama i muškarcima.

 

TF FF-JPG

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ROSALÍA je novo zaštitno lice MAC VIVA GLAM ruža