Danas mirišemo FUCKING FaBuLous

Malo koji parfem izazvao je takvu pozornost u posljednje vrijeme, kao što je to uspjelo mirisu Fucking Fabulous dizajnera Toma Forda, koji je i prije nego je izašao u prodaju izazvao ogroman hype među modnom i beauty publikom. Od sada ga možete potražiti i na našem tržištu.

 

EKSPLICITAN. EKSKLUZIVAN. NEVJEROVATAN.

 

TF FF-JPG 1

 

John Demsey, izvršni direktor kompanije Estee Lauder koja je vlasnik kompanije Tom Ford Beauty, u svom intervjuu za Coveteur otkrio je pozadinu nastanka imena.

 

Sjedili smo na sastanku i probavali miris. Tom je rekao: ‘This is fucking fabulous!’ Ja sam na to rekao: ‘Yes, fucking fabulous!’, na što je on odgovorio: ‘Zašto ga ne bismo nazvali tako?’ I tako smo učinili. Ime je samo po sebi vrlo opisno.

 

Fucking Fabulous otvara se slatko-gorkim mirisom badema, koji slijedi aromu vanilije, a lavanda izvrsno povezuje čitav spoj. Nekoliko minuta nakon nanošenja na kožu do izražaja dolaze jantar i muškatna kadulja, što sve zajedno ovaj miris čini idealnom orijentalnom ljetnom kombinacijom.

 

Parfem je namijenjen ženama i muškarcima.

 

TF FF-JPG

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.