Dior Addict Lip Maximizer za glatke, hidrirane i vidljivo pune usne

Datum objave
30/01/2023

U avangardi šminke, Dior Addict je vrhunska referenca za sjaj i punoću usana. Novi Dior Addict Lip Maximizer zvijezda je nove kampanje koju karakterizira blještava energija glumice i Diorove ambasadorice – Anye Taylor-Joy.

Ponovo rođenje ikone

Dior Addict Lip Maximizer kultno je Diorovo sjajilo. Peter Philips, Diorov make-up kreativni direktor, predstavlja novu formulaciju sa formulom od 90% prirodnog porijekla, pružajući još više sjaja za usne koje izgledaju savršeno popunjene.

Dior Lip Maximizer je backstage proizvod koji usnama pruža vrhunski sjaj, maksimalnu hidrataciju i trenutni volumen s dugotrajnim učinkom. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidratizira usne, daje trenutni i dugoročni volumen, popunjava i zaglađuje borice za savršeno zaglađene i oblikovane usne.

31 nijansa za spektakularan sjaj

Umjetnik i stručnjak za boje Peter Philips reinterpretirao je i obogatio paletu boja. Kreirao je nove, trendovske i bezvremenske nijanse, kako bi upotpunio Dior Addict Maximizer liniju. Svježe, nježne i odvažne boje oblače usne u nijanse od najprozirnijih i ružičastih – uključujući bezvremensku 001 ružičastu – do intenzivnih narandžastih, koraljnih i crvenih tonovova.

Boja i sjaj su jake strane ove formule, koja također pruža i dragocjenu njegu usna. Dior paleti svog kultnog balzama dodane su tri nove nijanse, dizajnirane da se savršeno usklađuju s odgovarajućim nijansama Lip Maximizera: 038 rose nude, 039 warm beige i 031 strawberry.

 

Pakovanje, još više couture

Odmah prepoznatljiva, Dior Addict Lip Maximizer silueta, ukrašena je kultnim Dior potpisom: dekonstruirani dior logo ukrašen srebrnom bojom. Njegov zrcalni sjaj pojačan je bojom svake nijanse, vidljive kroz prozirno kućište.

Jednako jednostavan za korištenje i jednostavan za rukovanje, pjenasti aplikator omogućava savršeno klizenje usnama: jednim potiskom prirodna oblina usana je naglaštena i djeluje povećanom, boja sjajila je istaknuta i usne su ultra-sjajne.

 

Blještav poziv da zablistate

Anya Taylor-Joy savršeno utjelovljenje ovaj blještavi sjaja za usne. Glumica u svojoj blistavoj ženstvenosti, karizmatična, puna energije, osvjetljava pozornicu.

Blistava i ultra-moderna, nova Dior Addict Lip Maximizer kampanja potiče sve žene da zablistaju. Poziva sve žene da hrabro, uz potpunu slobodu, izraze svoju osobnost.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Da ‘seks prodaje’ potvrdila je ISAMAYA FFRENCH sa novim ruževima u obliku penisa