Givnechy Irresistible Rose Velvet: Senzualna, strastvena privlačnost omotana delikatnim mirisom ruža

Release Date
30/01/2023

Otkako je parfemska voda lansirana 2020. godine, Irresistible Givenchy je razotkrio svoju magnetsku moć da nas uvuče u ples sa oslobađajućim vibracijama. Pravi koncentrat čistog zavođenja, najživlji miris ove kuće poziv je da se prepustite i ujedinite oko svoje komunikativne vitalnosti.

Ove godine se razvija novi talas nježnosti i senzualnosti. Parfemska voda Irresistible Rose Velvet otkriva najšarmantniji, tjelesni aspekt ikada. Srca sada kucaju u ritmu mirisnog omotača koji odiše istinskom privlačnošću kože na kožu.

Sensual case

Krajnje poželjna bočica parfemske vode Irresistible Rose Velvet ima novi senzorni dizajn, koji podsjeća na senzualno, mliječno milovanje. Snažna i nježna, amblematična boca franšize ima unutrašnji lak koji otkriva svijetlu neprozirnost puderaste ružičaste nijanse. Njegove prizmatične strane postaju teksturirane, dok ružičasta metalna traka galvanizira vrat boce, dodajući dašak vrhunske profinjenosti. Kućište nove parfemske vode također je ukrašeno nude ružičastom, naglašeno metalnim rubovima.

U skladu sa politikom društvene i ekološke odgovornosti Givenchy Parfums pod nazivom Usudite se ponovo izmisliti, bočica Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum je sastavljena od 20% recikliranog stakla. Što se tiče kartona kutije, on se sastoji od vlakana koja dolaze iz FSCTM certificiranih šuma kojima se održivo upravlja, kao i iz drugih kontroliranih izvora. Kao i svi Givenchy mirisi, parfemska voda Irresistible Rose Velvet proizvodi se u francuskim radionicama kuće, koje od 2015. godine imaju ekološki certifikat ISO 14001.

Baršunasta ovisnost

Baršunast i omotan, novu parfemsku vodu kreirao je trio majstorskih parfimera Fanny Bal, Anne Flipo i Dominique Ropion. Sastoji se od delikatnog kvarteta ruža koje obuhvata mliječni pačuli kako bi otkrio netaknutu nježnost senzualne, strastvene privlačnosti.

U početnim notama, prirodni kvalitet burgundske crne ribizle susreće se sa iskričavim slatkim aspektima nerolija iz Tunisa. Miris otkriva pastelni, sočan ton, prije nego što pusti u srcu note potvrđene ženstvenosti četiri izuzetne ruže odabrane da predstavljaju 4G kultni Givenchy pečat.

Rose, rose, rose, rose

Rose Essential, Rose Water i Rose Ultimate stapaju se sa mošusnim aspektima Rose Moschate kako bi teksturirali miris s istovremeno baršunastim i marelicama, ali i mošusnim i nježnim laticama. Puderast zahvaljujući prefinjenoj eleganciji irisa.

Kada se ove cvjetne note koje izazivaju ovisnost stope u mlijeko pačulija, dobija se chypre trag… Stapanjem s toplinom nježne sandalovine i intenzivnog mošusa, završava očaravajući miris koji se ispostavilo zadivljujućim koliko i senzualnim.

 

Muza

Sjajna Fran Summers nastavlja graciozno utjelovljivati ​​mladalačku energiju koju ističe linija Irresistible. U vizuelnom oglasu koji je snimila Harley Weir, njen sanjivi pogled i zbunjujuće prirodan stav su krajnje uvjerljivi.

Možda nas poziva da ne zaboravimo da je la vie en rose definitivno slađa! Sublimirana Givenchy Haute Couture haljinom s puf rukavima, uvijena drskošću para srebrnih salonki, njen sigurni romantizam pretvara se u odvažnost.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.