Dior predstavlja novi ruž i balzam za usne

Release Date
22/01/2021
fotografije
Dior

Dior vam sa ponosom predstavlja novi Rouge Dior, ruž za usne, oličen u njihovoj ikoni Natalie Portman. Kreativni direktor make-upa, Peter Philips, novim ružom otvara novo poglavlje u 2021. i zajedno s Diorom je preobrazio ikonične Rouge Dior karmine i njihovo pakovanje istovremeno lansirajući Rouge Dior Satin balsam za usne.

Novi balzam za njegu vaših usana napravljen je od 95 % sastojaka prirodnog porijekla, poput ekstrakta crvenog božura, cvijeta nara i shea putera koji će raditi zajedno kako bi hidrirali, nahranili i poboljšali izgled vaših usana. Dolazeći u univerzalnoj nijansi, 000 Diornatural, proizvod je pogodan za sve tonove kože.

Pored toga Philips je otkrio da će Rouge Dior doći u novom dopunjivom pakovanju sa odvažnim, modernim dizajnom. Dostupan u 35 nijansi i četiri različita finiša, ovaj proizvod je pun sastojaka koji njeguju usne, baš kao i prethodno pomenuti balzam.

Ovaj noviteti će već od 10.januara 2021.g. moći da se kupe u ovlastenim  parfumerijama sirom BiH: Inoma, Plaza, Floris, Sergio i Dar.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.