Drive-in kino Vlašić: Pogledajte JUSTICE LEAGUE ispod planinskog zvjezdanog neba

U petak, 17. jula s početkom u 21h na Vlašiću ispred Hotela Sunce bit će upriličena projekcija filma Justice League u sklopu drive-in kina Vlašić.
 

 
Bruce Wayne i Diane Prince kreću u potragu za herojima koji će im se pridružiti u bitci protiv zastrašujućeg protivnika koji predvodi vojsku vanzemaljskih osvajača. Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Uprkos formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planetu od napada katastrofalnih razmjera.

 

Uživajte u potpuno novom iskustvu gledanja filmova. Prva projekcija je BESPLATNA, a organizatori mole sve zainteresirane da dođu najmanje dvadeset minuta prije zbog parkiranja, kako ne bi došlo do gužve.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dalibor Jakus
KRALJEV GAMBIT, nekonvencionalna i originalna zbirka priča Dalibora Jakusa