Drive-in kino Vlašić: Pogledajte JUSTICE LEAGUE ispod planinskog zvjezdanog neba

U petak, 17. jula s početkom u 21h na Vlašiću ispred Hotela Sunce bit će upriličena projekcija filma Justice League u sklopu drive-in kina Vlašić.
 

 
Bruce Wayne i Diane Prince kreću u potragu za herojima koji će im se pridružiti u bitci protiv zastrašujućeg protivnika koji predvodi vojsku vanzemaljskih osvajača. Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Uprkos formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planetu od napada katastrofalnih razmjera.

 

Uživajte u potpuno novom iskustvu gledanja filmova. Prva projekcija je BESPLATNA, a organizatori mole sve zainteresirane da dođu najmanje dvadeset minuta prije zbog parkiranja, kako ne bi došlo do gužve.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme: Ultra svježa himna životu i mladosti