Cabana x Zara Home: Kolekcija donosi radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture

Datum objave
22/03/2023
foto
Zara Home

Zara Home predstavlja novu kolekciju za blagavaonice u saradnji s Cabanom, kultnim milanskim časopisom za interijere i markom kućnih potrepština.

Kolekcija Cabana x Zara Home sa živopisnim stolnjacima s uzorkom, šarenim staklenim posuđem i posuđem ukrašenim šarmantnim cvjetnim motivima savršena je za slojevitost, kombiniranje i usklađivanje. Svaki pažljivo dizajniran komad odražava elegantan, boemski duh Cabane.

Nadahnuta dalekim zemljama i ukrasnim blagom koje krasi stranice Cabana magazina, kolekcija dočarava radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture.

Odaje počast izgubljenim i starim tradicijama sa svojim šarenim detaljima i upečatljivim vezovima te slavi oboje, uzbuđenje oko putovanja i utočište doma, a svaki komad je kreiran kako bi dočarao zadovoljstvo i zabavu sakupljanja.

Kolekcija je fotografirana u izvanrednom okruženju Ville Ronche – vile iz 17. cijeka u blizini Venecije, koju je dizajnirao vizionarski talijanski scenograf Renzo Mongiardino.

Cabana je globalni lifestyle brend, omiljen zbog svog kolekcionarskog časopisa koji se objavljuje svakog proljeća i jeseni – i elegantnih, veselih kućnih potrepština inspiriranih veličanstvenim pričama o putovanjima i pričama o kolekcionarstvu.

Osnovan 2014. od strane glavne urednice Martine Mondadori, kreativnog direktora Christopha Radla i izdavača Gianluce Reine, časopis Cabana vrlo brzo je osvojio svijet luksuznog izdavaštva i nastavlja nadahnjivati globalnu zajednicu ljubitelja dizajna i putovanja.

Kolekcija je dostupna od 22. marta na www.zarahome.com i u odabranim trgovinama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ŽENSKI MIKROSVIJET, stranica edukativnog karaktera, koja nudi odgovore na sva pitanja o ženskim problemima