Cabana x Zara Home: Kolekcija donosi radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture

Release Date
22/03/2023
foto
Zara Home

Zara Home predstavlja novu kolekciju za blagavaonice u saradnji s Cabanom, kultnim milanskim časopisom za interijere i markom kućnih potrepština.

Kolekcija Cabana x Zara Home sa živopisnim stolnjacima s uzorkom, šarenim staklenim posuđem i posuđem ukrašenim šarmantnim cvjetnim motivima savršena je za slojevitost, kombiniranje i usklađivanje. Svaki pažljivo dizajniran komad odražava elegantan, boemski duh Cabane.

Nadahnuta dalekim zemljama i ukrasnim blagom koje krasi stranice Cabana magazina, kolekcija dočarava radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture.

Odaje počast izgubljenim i starim tradicijama sa svojim šarenim detaljima i upečatljivim vezovima te slavi oboje, uzbuđenje oko putovanja i utočište doma, a svaki komad je kreiran kako bi dočarao zadovoljstvo i zabavu sakupljanja.

Kolekcija je fotografirana u izvanrednom okruženju Ville Ronche – vile iz 17. cijeka u blizini Venecije, koju je dizajnirao vizionarski talijanski scenograf Renzo Mongiardino.

Cabana je globalni lifestyle brend, omiljen zbog svog kolekcionarskog časopisa koji se objavljuje svakog proljeća i jeseni – i elegantnih, veselih kućnih potrepština inspiriranih veličanstvenim pričama o putovanjima i pričama o kolekcionarstvu.

Osnovan 2014. od strane glavne urednice Martine Mondadori, kreativnog direktora Christopha Radla i izdavača Gianluce Reine, časopis Cabana vrlo brzo je osvojio svijet luksuznog izdavaštva i nastavlja nadahnjivati globalnu zajednicu ljubitelja dizajna i putovanja.

Kolekcija je dostupna od 22. marta na www.zarahome.com i u odabranim trgovinama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.