Timothée Chalamet prvi muškarac na naslovnici britanskog izdanja magazina Vogue

Release Date
16/09/2022
naslovnica magazina Vogue / foto_Steven Meisel

Timothée Chalamet je prvi muškarc koji se samostalno pojavio na naslovnici britanskog Voguea. Magazin postoji već 106 godina.

Chalamet, koji je dugo cijenjen zbog svog stila, na snimanju za Vogue još jednom je pokazao svoju spremnost da eksperimentira s modom. Na naslovnici nosi bisernu ogrlicu, a na drugim fotografijama nosi ružičastu periku i kožne hlače.

Fotografije je snimio slavni Steven Meisel.

Timothée Chalamet / Vogue / foto_Steven Meisel

 

Iako je Timothée Chalamet prvi muškarac koji se samostalno pojavio na naslovnici prinatnog izdanja britanskog Voguea, postoje presedani u historiji magazina. Harry Styles je bio prvi muškarac na naslovnici američkog Voguea 2020., dok je Stylesov bivši kolega iz benda, Zayn Malik zapravo bio prvi mušakarac britanskog Voguea, pojavivši se na digitalnoj naslovnici 2018.

Timothée Chalamet / Vogue / foto_Steven Meisel

Bilo je i muškaraca koji su pratili žene na naslovnici britanskog Voguea, od prvog para Helmuta Bergera i Marise Berenson, koje je fotkao David Bailey 1970, preko Manola Blahnika s Anjelicom Huston 1974. do golog Robbieja Williamsa s Giselle 2000. i Marcusa Rashforda s Adwoom Aboahom 2020.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.