Osjetite magiju Londona na Rimmel Look druženju

Release Date
25/08/2023
fotografije
Admir Jusić i Emina Memija

Sarajevska Galerija Roman Petrović ove subote bila je obojena u boje Londona uz Rimmel Look druženje. Poznati make up  londonski brend Rimmel održao je cijelodnevni program u Galeriji koji je krunisan večernjim eventom uz zajedničko druženje i koktele.

Naime, svi oni koji su posjetili Galeriju u subotu 12.08. u periodu od 11h do 18h imali su priliku zasijati kao prava zvijezda uz šmikanje poznata 2 make up artista Ajdina Fejzića i Farrah Beauty te dobiti korisne savjete kada su u pitanju make up trikovi, dok je od 18:00h satnica bila rezervisana za više od 50 zvanica koji su mogli uživati u zajedničkom druženju i koktelima.

Osim toga svi gosti su imali priliku upoznati Enu Dujmović, modnu dizajnericu koja stoji iza brenda Plusminus Fashion. Plusminus kao brend iz godine u godinu je rastao i prodavao se u mnogim zemljama od Njemačke do Emirata. Iza sebe ima mnoštvo kolekcija, produkta, saradnji, editorijala. Mnoge poznate ličnosti nosile su kreacije nastale u ovom studiju, a brojni editorijali objavljeni su u svjetskim modnim časopisima. Radila je za mnoge firme kao kreativna direktorica, setup designerica, kostimografkinja i stilistica te je 2020. radila na videu za poznatu svjetsku kuću Foreo koji se puštao na najvećem Led ekranu na svijetu u Hong Kongu. Do sada bila je učesnica na mnogim izložbama, prezentacijama, panelima u cijeloj regiji.

Na eventu su predstavljeni noviteti koji nas očekuju na brendu u predstojećem dijelu godine. Tačnije, najavljena je nova formula Rimmelovog bestsellera Lasting Finish pudera koja stiže uskoro na tržište. Sada još postojaniji sa unaprijeđenom formulom dugotrajnosti  i nošenja čak do 35H. Pored toga, niacinamidi i hijaluronska kiselina doprinose hidrataciji kože I ne čine puder teškim na licu. Nova, bogata, prozračna,  formula pudera jača barijeru kože,  omogućava puno pokrivanje i održava kožu besprijekornom te djeluje  kao stimulans hidrataciji.

 

Krajem prošle godine Rimmel je lansirao svoju prvu maskaru u kutiji, Thrill Seeker. U septembru nas očekuju još dvije potpuno nove verzije Thrill maskare Pitch Black i Waterproof verzije. Sada za još veći i odvažajniji volumen uz ultra tamnu crnu boju bez osjećaja težine na trepavicama.

Posjetitelji su na eventu imali priliku probati ekskluzivno novitete koji nas očekuju. Sudeći po njihovim izrazima nisu mogli da sakriju oduševljenje i zaintrigiraju nas da sa nestrpljenjem čekamo drugi dio godine kada nam na tržište dolaze Rimmel  noviteti.

Kreirajmo prave londonske lookove uz Rimmel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.