FBL Beauty Club: Naše čitateljice su probale novu Avon maskaru, evo šta kažu o njoj

Datum objave
15/12/2021

Krajem mjeseca oktobra osnovali smo FBL Beauty Clubu u cilju da našim čitateljicama i čitateljima pružimo što iskrenije recenzije beauty proizvoda koje možete pronaći na bh. tržištu. Poklonili smo 50 AVON Unlimited Drama Instant Lift maskara! S novom maskarom do 100% su uvijenije trepavice, unutrašnji luk zahvata više formule za veći volumen, a vanjski luk uvija i podiže trepavice do 6x više volumena. Formula ostaje na trepavicama i do 24 sata.


Da biste se moglu priključiti našem Beauty Clubu i imali priliku testirati novu AVON maskaru bilo je potrebno da zapratite @avonba i @fbl_magazine, prvih 50 prijavljenih je doblo maskaru, nakon čega su je trebali testirati i napisati svoje impresije na društevnim mrežama.

Od 50 maskara niti jedna nije imala negativnu recenziju, a predstavljamo vam pet najboljih. Djevojkama čije smo recenzije objavili ćemo poslati još po jedan beauty proizvod do kraja mjeseca.

Dobro nam došli/došle u FBL Beauty Club!

 

@irispejkovic.lifestyle

Planirala sam početi opis za novu @avonba maskaru ‘Jedina drama koju trebate u životu je ona na vašim očima’, ali me fotka vrati u djetinjstvo kada sam svako radno jutro gledala mamu kako uz jutarnju kavicu nanosi prvi sloj maskare dok se sprema za posao. Tradiciju sam nastavila i ja. Moja vizija savršenog jutra su miris prve jutarnje kave i pogled sa savršeno uvijenim trepavicama koji te hrabri za novi radni dan ‘Iris, you’ve got this!’
– Unlimited drama instant lift maskara iz Avona trepavicama daje gustoću i volumen.
– Minimalistički elegantni dizajn bočice i lagano uvijena četkica za lakše nanošenje.
– Meni je trebalo nekoliko poteza za savršeno nanošenje, bez iritacije.
Jeste li probali novu Avon maskaru?

 

@traumitza

FBL Beauty Club – First Impressions: Avon Unlimited Drama Instant Lift Mascara
Ovog mjeseca sam kao član @fbl_magazine Beauty Cluba imala priliku isprobati novu @avonba Unlimited Drama Instant Lift maskaru, i evo mojih prvih dojmova nakon 12 sati nošenja!
• Za početak, moje trepavice su jako ravne, ne baš duge, a ni guste, i bez prethodnog podizanja uvijačem, nijedna maskara ih ne može ‘držati’ duže od par sati.
• U svrhu iskrenog reviewa, taj sam prvi korak uvijanja odlučila preskočiti.
• Unlimited Drama Instant Lift maskara mi je na prvo otvaranje djelovala baš gusto i obećavajuće, jer ne volim čekati mjesec dana da se maskare ‘zgusnu’ i da tek onda vidim puni potencijal.
• Maskaru sam nanosila u dva brza, tanka sloja (idemo na scenarij kada ujutro žurim na posao i želim da trepavice budu highlight cijelog looka jer nemam vremena za nešto komplikovanije).
• Ipak, između dva sloja sam iskoristila svoj mali beauty hack, i nanijela malo kompaktnog pudera na vrhove trepavica za dodatni volumen, jer lično volim onaj chunky/60s/spider lashes moment. Za prirodniji izgled, vjerujem da će Unlimited Drama Instant Lift maskara sama po sebi odraditi odličan posao!
• Poslije 12 sati nošenja, odgovorno tvrdim da se maska nije pomjerila! Nema trušenja, možda zbog neobične gumenaste teksture nakon sušenja koja me baš pozitivno iznenadila. Ipak, trepavice su se malo ‘spustile’, što mi je poslije 12 sati sasvim ok, i izdržala je čak i Yodin test lizanja sve šminke na mom licu, tako da je Unlimited Drama Instant Lift maskara čak i pet-proof!
• All in all, mislim da Avon sa ovom maskarom ima pun pogodak, jer zaista radi sve što i obećava! Čista desetka! 

 

@melisasusko

Prije nekog vremena sam od @fbl_magazine u suradnji sa @avonba na poklon dobila novu Unlimited drama maskaru, te sam željela da je koristim duži vremenski period kako bi recenzija bila u potpunosti objektivna. Sada, nakon mjesec dana korištenja, odgovorno tvrdim da je ovo jedna od najboljih maskara!
-Ima savršeno zaobljenu, gustu četkicu, koja veoma lijepo liježe na trepavice dajući im full glam look;
-Trepavice su vidno duze i gušće, a oči vizuelno veoma otvorenije i veće;
-Tokom cijelog dana je postojana i ne truni se.
Veoma dobra, a skromna investicija.
Zahvaljujem na prilici da upravo ja koristim i napišem svoju recenziju za ovaj proizvod!

 

@marijana_mirkovic

S bzirom na to da sam odnedavno član @fbl_magazine beauty cluba, imala sam priliku isprobati novu @avonba maskaru, Unlimited drama instant lift, pa ću Vam opisati u par rečenica kakav je utisak ostavila.
– Prvo što sam primetila je, jeste lepo pakovanje. Što je za početak ili ti prvi utisak (bar meni) jako bitno.
– Četkica je blago zakrivljen,a sintetička i početku nije obecavala , jer sam negdje navikla na silikonske i one mi u suštini najviše odgovaraju. Međutim ova četkica, formula, šta god, mi je potpuno promenila mišljenje. Ovakav wow efekt pre ove maskare mi je jedino ostavila Diorshow maskara, bez preterivanja.
– Nema osećaja tezine na očima, kao ni grudvica. Tako da blago rečeno sam ostala zatečena.
Mislim da je ovo jedna od najboljih Avonovih maskara ikad.

 

@luda_mare

Jeste li već u prazničnom raspoloženju? Jer ja i moja nova Unlimited DRAMA Instant Lift maskara uveliko jesmo. 
Nakon što sam imala priliku (zahvaljujući @fbl_magazine i @avonba) testirati novu verziju Unlimited DRAMA Instant Lift maskare, sada imam novog favorita.
✨ Unlimited DRAMA Instant Lift maskara trepavicama daje gustoću i volumen.
✨ Blago uvijena četkica znatno produžuje trepavice, razdvaja ih, te sprečava preslikavanje maskare na kapku.
✨ Sve što treba tvojim trepavicama, nalazi se u ovoj maloj elegantno dizajniranoj bočici nove @avonba maskare.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Noćni trening kože za potpunu obnovu