EMMA STONE u ulozi CRUELLE DE VIL izgleda fantastično

Konačno je stigao trailer za novi Disneyjev igrani film Cruella, u kojem je slavnu negativku Cruellu de Vil utjelovila fantastična Emma Stone. Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da radi vlastite koristi uništi sve pred sobom.

 

 

Film, čija je radnja smještena u London ’70-ih, izvorna je priča o tome kako je zapravo nastala kultna Zlica od Opaka, odnosno radnja je fokusirana na njen život prije nego je postala poznata mrziteljica svega. U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihova odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje Emma Thompson u ulozi barunice, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham i drugi.

Jedan od najpoznatijih likova iz djetinjstva je dobio priliku u potpunosti se prokazati u pravom svjetlu, a sudeći prema prvoj najavi, vjerujemo da ćemo gledati jedan sasvim neobičan i vrlo uzbudljiv film. Cruella u distribuciji Blitza u kina stiže krajem maja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ples na svili: Jedinstven osjećaj slobode