EMMA STONE u ulozi CRUELLE DE VIL izgleda fantastično

Konačno je stigao trailer za novi Disneyjev igrani film Cruella, u kojem je slavnu negativku Cruellu de Vil utjelovila fantastična Emma Stone. Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da radi vlastite koristi uništi sve pred sobom.

 

 

Film, čija je radnja smještena u London ’70-ih, izvorna je priča o tome kako je zapravo nastala kultna Zlica od Opaka, odnosno radnja je fokusirana na njen život prije nego je postala poznata mrziteljica svega. U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihova odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje Emma Thompson u ulozi barunice, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham i drugi.

Jedan od najpoznatijih likova iz djetinjstva je dobio priliku u potpunosti se prokazati u pravom svjetlu, a sudeći prema prvoj najavi, vjerujemo da ćemo gledati jedan sasvim neobičan i vrlo uzbudljiv film. Cruella u distribuciji Blitza u kina stiže krajem maja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Da li ste znali da je držanje za ruke dobro za zdravlje?