Palačinkara KOD KUĆE: Probaj da ne probaš

Slažete li se da su palačinci sinonim za djetinstvo, sreću i slatko ludilo? Probudite dijete u sebi i prisjetite se slatke muke, s kojim dodatkom želite palačinak i kako doći do njega. Nekada je to bila mamina kuhinja, a sada je Palačinkara Kod kuće, savršeno mjesto za sve ljubitelje slatkih i slanih palačinaka. Ma koliko god naporan dan bio, kišovit, hladan ili tmuran, palačinci su uvijek ideja koja se ne odbija.

kod kuce 2

 

Ono što ovu palačinkaru izdvaja od ostalih jeste izgled i ukus palačinaka koji u sebi imaju notu ljubavi, zadovoljstva, sreće i čine da se osjećate baš kao kod kuće. Na broju 32 ulice Envera Šehovića, istinski palačinkoljupci i oni koji to žele postati mogu uživati u širokom asortimanu palačinkare Kod kuće.

 

Neodoljivo ukusni slani i slatki palačinci su razlog zbog kog ćete palačinkaru posjetiti od ponedjeljka do subote u periodu od 8.00 do 23.00 sati i nedjeljom od 10.00 do 22.00 sati.

 

pic2

 

Slogan Probaj da ne probaš naprosto izaziva da probate palačinke kojima nećete moći odoljeti, po koje ćete poželjeti ponovo doći i iznova uživati.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zavirite na snimanje sa ALBANOM UKAJEM