Palačinkara KOD KUĆE: Probaj da ne probaš

Slažete li se da su palačinci sinonim za djetinstvo, sreću i slatko ludilo? Probudite dijete u sebi i prisjetite se slatke muke, s kojim dodatkom želite palačinak i kako doći do njega. Nekada je to bila mamina kuhinja, a sada je Palačinkara Kod kuće, savršeno mjesto za sve ljubitelje slatkih i slanih palačinaka. Ma koliko god naporan dan bio, kišovit, hladan ili tmuran, palačinci su uvijek ideja koja se ne odbija.

kod kuce 2

 

Ono što ovu palačinkaru izdvaja od ostalih jeste izgled i ukus palačinaka koji u sebi imaju notu ljubavi, zadovoljstva, sreće i čine da se osjećate baš kao kod kuće. Na broju 32 ulice Envera Šehovića, istinski palačinkoljupci i oni koji to žele postati mogu uživati u širokom asortimanu palačinkare Kod kuće.

 

Neodoljivo ukusni slani i slatki palačinci su razlog zbog kog ćete palačinkaru posjetiti od ponedjeljka do subote u periodu od 8.00 do 23.00 sati i nedjeljom od 10.00 do 22.00 sati.

 

pic2

 

Slogan Probaj da ne probaš naprosto izaziva da probate palačinke kojima nećete moći odoljeti, po koje ćete poželjeti ponovo doći i iznova uživati.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FIFA 16: Prvi put u historiji serijala bit će predstavljeni ženski fudbalski timovi