Mugler se vraća na modnu pistu

Datum objave
14/01/2023
fotografije
@muglerofficial

Teško je povjerovati da je Mugler odsutan sa modne piste već tri godine. Brend, na čijem čelu se nalazi Casey Cadwallader, zadržao je prisutnost u zeitgeistu sa svojim vrhunskim video kampanjama u kojima su se našle Shalom Harlow i Amber Valletta, Eartheater i Megan Thee Stallion, Lourdes Leon i Bella Hadid, zajedno sa Chloë Sevigny i Dominique Jackson, ali nisu imali modnu reviju.

 

Zadnji put smo Mugler vidjeli na Sedmici mode u februaru 2020. Pascal Conte-Jodra je za WWD izjavio kako su u međuvremenu učili kako da se zabavimo, naučili smo kako da se iznenadimo, naučili smo kako da privučemo pažnju i zadovoljimo našu publiku.

Tokom pauze Mugler je zapravo postepeno gajio opipljivi hype na društvenim mrežama, a posebno je bio prisutan na muzičkoj sceni. Obukli su sve četiri članice BLACKPINK grupe, Beyoncé je nosila Mugler u spotovima za pjesme sa albuma Renaissance, a Dua Lipa tokom njene Future Nostalgia turneje.

Najavljen je povratak ove francuska modne kuće 26. januara ove godine, kad će u sklopu Sedmice mode u Parizu biti prikazana modna revija u La Vollette hibridnom parku.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
AMILA TERZIMEHIĆ u modnom editorijalu brenda PlusMinus