GABRIELLE CHANEL ESSENCE: Alegorija blistave i ispunjene ženstvenosti

CHANEL predstavlja novu kampanju za miris GABRIELLE CHANEL ESSENCE sa divnom Margot Robbie, a u režiji poznatog fotografa Nicka Knighta. Nick je postavio glumicu na zlatnu pozadinu koja podsjeća na boju mirisa. Svjetlucava Margot Robbie nalazi se u središtu vrtloga bijele haljine uz pjesmu Halo od Beyonce.

Kreiran od strane Oliviera Polgea nova interpretacija Gabrielle Chanel otkriva kompoziciju koja je opulentnija i senzualnija, ali i laganija. Kako je Chanel prepoznatljiv po četiri bijela cvije – jasminu, tuberozi, ilang-ilangu i cvetu pomorandže – Gabrielle Chanel Essence vodeću ulogu daje Gras tuberozi.

 

GABRIELLE CHANEL ESSENCE (4)

 

Alegorija blistave i ispunjene ženstvenosti, ova kampanja je nastavak priče mirisa GABRIELLE CHANEL. U mirisu još jednom odjekuje život i ličnost Gabrielle Chanel, žene pionirke koja je išla protiv diktata društva po izboru lične i profesionalne sudbine. Odlučila sam tko želim biti, a to je ono što jesam, rekla je, potvrdivši da joj ništa nije važnije od njene slobode.

 

GABRIELLE CHANEL ESSENCE (2)

 

U prvom poglavlju mirisa GABRIELLE CHANEL, nakon rođena buntovne žene otvorene prema svojoj slobodi, drugo poglavlje predstavlja Margot Robbie koja sija elegancijom i utjelovljuje slobodnu ženu koja je otkrila ko je i pokazala se svijetu. Još uvijek pobunjenica u srcu, žena koja je u prvom opusu otrčala na slobodu sada leti u vrtlogu, manipulirajući pravilima i ograničenjima. Uvjerena i spokojna, ona je u savršenom skladu sa svojim željama, u potpunoj kontroli svog života i svoje sudbine. Nevjerojatno jedinstvena, ona je izvor inspiracije za žene, kao što je to bila i danas Gabrielle Chanel.

 

GABRIELLE CHANEL ESSENCE (3)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.