Glavna bina EXIT festivala dobila novo ime – Tesla Universe Stage, u čast futuristi i vizionaru Nikoli Tesli!

Release Date
30/11/2023

EXIT festival upravo je objavio temu svog narednog izdanja pod nazivom STARSEEDS. Exitova Zvezdana deca iz više od 120 zemalja širom planete okupit će se na ljetnjem hodočašću na Petrovaradinskoj tvrđavi sljedeće godine! Predstojeće izdanje festivala bit će poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svih pojedinaca, u kom će svako od nas imati priliku dosegnuti svoju jedinstvenu svrhu, uz moto – Probudimo naše supermoći zajedno!

Upravo pod ovim sloganom dogodit će se 24. po redu EXIT festival kojim će u čast našem i svjetskom najpoznatijem pronalazaču, futuristi i vizionaru, glavna bina dobiti novo ime – Tesla Universe! Naredno izdanje EXIT festivala bit će održano od 11. do 14. jula 2024, dok će nulti dan, 10. jul, posebnim Starseeds Takeover performansom na pomenutoj Tesla Universe bini proslaviti rođendan Nikole Tesle – našeg najznačajnijeg pronalazača koji je ostavio neizbrisiv trag na svijet u kom živimo danas.

Nikola Tesla uvijek je stajao daleko ispred svog vremena, kao svjetionik inovacije, čiji sjaj prevazilazi granice konvencionalne misli. U analima historije, on je poštovan ne samo kao pronalazač i naučnik, već i kao istinsko dijete zvijezda čiji uvidi i kreacije osvjetljavaju put ka budućnosti istkanoj harmonijom među ljudima. Visokofrekventna energija zajedništva na narednom izdanju EXIT festivala ostavit će neizbrisiv trag i napraviti iskorak u pravcu pozitivnih promjena, zbližavanja, iskrenosti i prisnosti, slaveći upravo Zvezdanu decu i svojevrsne vizionare, zbog čega će i glavna festivalska bina ponijeti ime Tesla Universe Stage, u čast naučniku koji je ostavio možda i najsvjetliji trag u historiji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.