Samsung Freestyle

Freestyle projektor: Ponesite svoj ekran gdje god krenete

Datum objave
18/03/2022

Kada kažete projektor, da li pomislite na uređaj koji teži nekoliko stotina grama, a njegove dimenzije su tolike da može stati i u manju torbu? Mi da, jer smo upoznati sa novim Samsung lifestyle otkrićem – The Freestyle prenosivim projektorom za emitovanje sadržaja u hodu.

Iako su dimenzije ovog projektora minimalne, slika i zvuk koje proizvodi su na najvišem nivou, pa samim tim donosi vrhunsko iskustvo gledanja omiljenih sadržaja i zabavu za korisnike koji žele prikazivati video i zvučni sadržaj bez obzira gdje se nalazili.

Gdje god da kreneš, ponesi sa sobom Freestyle projektor i uživaj u trenucima na velikom ekranu uvijek i svuda!

 

Lagan i prenosiv

The Freestyle projektor možete spakovati u manju torbu jer je u pitanju lako prenosivi uređaj koji teži svega 830 grama. Za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima prikaz visokokvalitetnog videosadržaja bilo gdje. Automatskim nivelisanjem ekran je neprekidno prilagođen svakoj površini – uključujući kamenitu podlogu na kampovanju, mekani krevet i bilo šta drugo što bi moglo da posluži u ove svrhe. Sada nemate razloga da ne uživate u prikazivanju omiljenog sadržaja, bez obzira gdje se nalazili.

Freestyle projektor

Magija velikog ekrana

Osim što možete uživati u prikazivanju filmova i serija dok odmarate od šetnje, The Freestyle projektor možete i upotrijebiti za prikaz svih videosnimaka i fotografija koje ste tog dana zabilježili. Kvalitet reprodukcije je zagarantovan uz pomoć vrhunskih karakteristika poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i nivelisanja (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Navedene karakteristike omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran bilo kojoj površini, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalni prikaz. Nadalje, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čist prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, The Freestyle je moguće iskoristiti za stvaranje svjetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom načinu rada, te prozirnom poklopcu sočiva. Prema tome, vaš sadržaj će biti prikazan uz odličan kvalitet slike.

Samsung Freestyle projektor

Freestyle = zabava

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, Samsung Freestyle projektor je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Ovaj projektor omogućava čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za zvučno iskustvo visokog kvaliteta. Idealno rješenje ukoliko cijela ekipa ide na pustolovinu. Uključite omiljene spotove sa YouTubea, koje će svi moći bez problema da vide i čuju, i napravite žurku. Također, nećete morati da brinete o tome da li imate utičnicu u blizini, jer je Freestyle je kompatibilan sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Zbog toga ga bukvalno možete koristiti i u hodu. Ovo je prvi prenosni ekran u svijetu koji može biti spojen na utičnicu za svjetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

Za više informacija posjetite Samsungovu oficijelnu stranicu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
50 nijansi zlostavljanja: 10 znakova nezdravog odnosa à la Christian Grey