STORY BOX koncept: Pokloni za nju i njega koji donose posebno iskustvo darivanja

STORY BOX koncept je zasnovan na ideji darivanja, pri čemu STORY BOX kutije nisu prosto samo pokloni, već prava mala iskustva, priče, koja onima kojim se poklanjaju nude zaista poseban doživljaj. Njihova vizija je da budu drugačiji i originalni.

 

Želja nam je bila u STORY BOX uvrstiti proizvode koje ne možete naći u širokoj prodaji, proizvode sa nekom specifičnošću – bilo da je riječ o samo viziji proizvođača tog proizvoda, njegovoj ideji, načinu proizvodnje i pakovanja, ljubavi i pažnji utkanim u svaki mililitar i centimetar proizvoda… Od samog početka željeli smo da od darivanja načinimo posebno iskustvo – onome koji kupuje i onome kome se daruje STORY BOX. Bez gužvi, bez stresa, dugih kupovina, stajanja u redovima i na kraju nespretnog pakiranja poklona – mi ovo sve činimo za vas, kaže Selma Imamović, idejna kreatorka.

 

story box 1

 

Svaki detalj dizajna – od loga, kutija, njihovog oblika i dimenzija, načina pakovanja, poruka i još mnogih sitnica je zaista pomno osmišljen, i iza svega toga se krije jako mnogo sati rada, ali i ogromne ljubavi.

 

STORY BOX je priča za svaku priliku, svaku generaciju, za žene i muškarce. Iz udobnosti vlastitog doma, samo odabere svoj omiljeni STORY BOX, a mi ga dostavljamo na adresu – upakovan do savršenstva! Željeli smo da raspakiranje, odnosno unboxing STORY BOX – a također postane vlastita priča, sa mnogo slojeva i simpatičnih, skrivenih detalja, ističe Selma.

 

story box 2

U svakom STORY BOX – u se nalaze kartice za porukama koje ispisuju ručno prema želji kupca, upakovane u kovertice sa najfinijim belgijskim Petite Callebaut čokoladicama, i zapečećene voštanim žigom, što daje još jedan osobni dodir cijelom iskustvu. Bilo da se radi o jednoj riječi ili njih hiljadu želja im je da ispričate svoju priču STORY BOX-om.

 

Puno više o njima i njihovim proizvodima možete vidjeti na web stranici Story Box, kao i na instagram profilu: @shop.storybox.ba.

 

story box 3

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Houshi Ryokan: Najstariji hotel na svijetu