Givenchy L’Interdit više ne predstavlja poziv, on je sada ovisnost

L’Interdit, kreiran 1957. od strane Huberta de Givenchyja, bio je prvi odvažni miris ove modne kuće, a Eau de Parfum lansiran 2019. je utjelovio potpuno novo oslobađajuće uzbuđenje. Poput talismana koji predstavlja slobodu, ovaj moćni i nezaboravni miris nas tjera da prekršimo sva pravila. Danas, novi Eau de Parfum Intense uzdiže L’Interdit uzbuđenje na viši nivo. Dublji i mračniji nego ikada prije, ovaj miris pojačava prestupe i pretvara ih u neodoljivu opsesiju. L’Interdit više ne predstavlja poziv, on je sada ovisnost.

 

Givenchy L Interdit 2020 (1)

Prekriven crnom bojom sa enigmatičnim laknim interijerom, Eau de Parfum Intense bočica utjelovljuje misteriju. Ovaj preokret na čuvenoj silueti bočice ove čitave linije mirisa je u potpunosti hipnotičan i dovodi nas u iskušenje da počinimo prestup. Bočica je bezvremenska, senzualna i očaravajući rubovi su naglašeni sa Couture mašnom koja je omotana oko vrata bočice i zapečaćena, zaštitnim znakom Kuće, 4G logom. Kutija sadrži uglađen i jasan dizajn, obmotan dubokom crnom i iluminiran 4G srebrenim L’Interdit logom kojeg ne možete a da ne primjetite. Interijer kutije prikazuje još veći kontrast, otkrivajući izrazito ženstvenu nijansu grimizno crvene noseći potpis gospodina de Givenchyja.

 

Givenchy L Interdit 2020 (4)

Majstori parfumeri Dominique Ropoin, Anne Filipo i Fanny Bal skupa su kreirali Eau de Parfum Intense da odaju počast crnoj boji, donoseći novi misteriozni i senzualni detalj L’Interdit franšizi. Bijeli buket je zanosan, hipnotičan i sa još većim učinkom nego prije. Originalni cvijet naranče dočekuje intenzivniju i privlačnu tuberozu koja pojačava očaravajući akord. Bazna drvenasta nota postaje orijentalna sa dimnim, podzemnim notama vetivera i pačulija, i otkriva još primamljivije note kroz uglađeno i intenzivno zrno vanilije, koji se vrlo utjecajno ističe u mirisu. Kroz proces hladne ekstrakcije korištene na zrnima vanilije sa Madagaskara osigurava se izuzetno visoko kvalitetni rezultat. Koža i brušeni amber ovog crnog zlata hipnotišu, zarobljavajući sva osjetila. Njegov magnetizam miris vraća u život, spajajući ga sa neočekvanim slanim notama crnog susama. Dubina i bogatstvo Eau de Parfum Intense stvara orijentalni, cvijetni i drvenasti miris, koji je veoma sofisticiran i neosporno Couture.

 

Givenchy L Interdit 2020 (5)

Poput mirisa kojeg nista ne može suzdržati, američka glumica Rooney Mara također izgleda još više intenzivno i očaravajuće. Ona je hipnotična sa svojim odvažnim usnama i prodornim pogledom dok krasi novu kampanju snimljenu od strane modnog fotografa Davida Simsa. Odijevena je u Givenchy Haute Couture haljinu sa crnom čipkom, u kontrastu sa podzemnim svijetom metroa. Ona je samouvjerena i odvažna sa trunkom prkosa u svom pogledu. Brzopletost nas poziva da joj se pridružimo. Gdje? Tamo gdje mrak sija jarko, s druge strane L’Interdita.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
KOZMETIKA AFRODITA će učiniti sve da budete zauvijek zaljubljeni u ljeto