Givenchy L’Interdit više ne predstavlja poziv, on je sada ovisnost

L’Interdit, kreiran 1957. od strane Huberta de Givenchyja, bio je prvi odvažni miris ove modne kuće, a Eau de Parfum lansiran 2019. je utjelovio potpuno novo oslobađajuće uzbuđenje. Poput talismana koji predstavlja slobodu, ovaj moćni i nezaboravni miris nas tjera da prekršimo sva pravila. Danas, novi Eau de Parfum Intense uzdiže L’Interdit uzbuđenje na viši nivo. Dublji i mračniji nego ikada prije, ovaj miris pojačava prestupe i pretvara ih u neodoljivu opsesiju. L’Interdit više ne predstavlja poziv, on je sada ovisnost.

 

Givenchy L Interdit 2020 (1)

Prekriven crnom bojom sa enigmatičnim laknim interijerom, Eau de Parfum Intense bočica utjelovljuje misteriju. Ovaj preokret na čuvenoj silueti bočice ove čitave linije mirisa je u potpunosti hipnotičan i dovodi nas u iskušenje da počinimo prestup. Bočica je bezvremenska, senzualna i očaravajući rubovi su naglašeni sa Couture mašnom koja je omotana oko vrata bočice i zapečaćena, zaštitnim znakom Kuće, 4G logom. Kutija sadrži uglađen i jasan dizajn, obmotan dubokom crnom i iluminiran 4G srebrenim L’Interdit logom kojeg ne možete a da ne primjetite. Interijer kutije prikazuje još veći kontrast, otkrivajući izrazito ženstvenu nijansu grimizno crvene noseći potpis gospodina de Givenchyja.

 

Givenchy L Interdit 2020 (4)

Majstori parfumeri Dominique Ropoin, Anne Filipo i Fanny Bal skupa su kreirali Eau de Parfum Intense da odaju počast crnoj boji, donoseći novi misteriozni i senzualni detalj L’Interdit franšizi. Bijeli buket je zanosan, hipnotičan i sa još većim učinkom nego prije. Originalni cvijet naranče dočekuje intenzivniju i privlačnu tuberozu koja pojačava očaravajući akord. Bazna drvenasta nota postaje orijentalna sa dimnim, podzemnim notama vetivera i pačulija, i otkriva još primamljivije note kroz uglađeno i intenzivno zrno vanilije, koji se vrlo utjecajno ističe u mirisu. Kroz proces hladne ekstrakcije korištene na zrnima vanilije sa Madagaskara osigurava se izuzetno visoko kvalitetni rezultat. Koža i brušeni amber ovog crnog zlata hipnotišu, zarobljavajući sva osjetila. Njegov magnetizam miris vraća u život, spajajući ga sa neočekvanim slanim notama crnog susama. Dubina i bogatstvo Eau de Parfum Intense stvara orijentalni, cvijetni i drvenasti miris, koji je veoma sofisticiran i neosporno Couture.

 

Givenchy L Interdit 2020 (5)

Poput mirisa kojeg nista ne može suzdržati, američka glumica Rooney Mara također izgleda još više intenzivno i očaravajuće. Ona je hipnotična sa svojim odvažnim usnama i prodornim pogledom dok krasi novu kampanju snimljenu od strane modnog fotografa Davida Simsa. Odijevena je u Givenchy Haute Couture haljinu sa crnom čipkom, u kontrastu sa podzemnim svijetom metroa. Ona je samouvjerena i odvažna sa trunkom prkosa u svom pogledu. Brzopletost nas poziva da joj se pridružimo. Gdje? Tamo gdje mrak sija jarko, s druge strane L’Interdita.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
PLUSMINUS: Nova kolekcija Ene Dujmović i Borisa Majstorovića donosi spoj mode i savremene umjetnosti