Hibrid i malbeku predstavljaju novi singl LIRIA

Podmornica predstavlja video spot za singl Liria u suradnji Hibrida i malbeku. Pjesma je inspirisana Sarajevom, a video prikazuje magične scene repetitora na Humu i magle iznad grada. Malbeku i Hibrid su vec ranije sarađivali na Hibridovim albumima Na pola puta i Izgubljeni, kao i na autorskoj muzici ove umjetnice. Ovom pjesmom su započeli 2021. godinu u kojoj između ostalog najavljuju svoje nove projekte i novu muziku. Jedan od njih je i novi malbeku bend u saradnji sa Basheskiom & Edward EQ koji će premijerno biti predstavljen u sklopu projekta United We Stream Balkan.

Nakon prošlogodišnjeg objavljivanja albuma Na pola puta i par singlova, Hibrid trenutno radi na svom novom EP-u, te najavljuje i dva nova remixa pjesama regionalnih muzičara.

Video za pjesmu Liria je snimao Adnan Puzić, montažu potpisuje Dino a kolor korekciju Ervin Golubović. Muziku potpisuju Hibrid i malbeku, vokal malbeku, tekst i mix Dino Aganović, a mastering Robert Trifunović.

Pjesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već treću godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 80 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz cijelog svijeta.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
NOMA još jednom proglašena najboljim restoranom na svijetu