KAFTAN STUDIO predstavlja nove IT jakne

Datum objave
01/12/2020
fotografija i video
Edvin Kalić
art direction
Kaftan studio
model
Iman Cukojević
styling
Lejla Graho
make-up
Maja Koristović-Talović
kosa
Meliha H. Višća

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio sa dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statment komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista.

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Alijaa, producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, L’officiel, Harper’s Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugim.

Od svog osnivanja Kaftan studio je fur free modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno. Pod etiketom Made In BIH Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela sa pepito i leopard uzorkom.

S obzirom na to da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovo je Garden of Dreams priča