Uslovi kupovine

Fashion.Beauty.Love platforma je od samog početka bila usmjerena na promociju raznih kreativaca i kreativki, mjesto na kojem možete čitati o uspiješnim i lijepim pričama iz Bosne i Hercegovine. U želji da još više povežemo konekciju između naših čitatelja/ica sa kreativcima/kama donosimo novo iskustvo kupovine, predstavljamo FBL online showroom i shop gdje ćete, nakon što pročitate inspirativnu priču o nekom brendu, proizvodu, te ako isti poželite moći odmah naručiti putem našeg shopa, tj. mi ćemo vas spojiti sa kreativcem/kom kako bi vam isporučio/la naručeni artikal.

Cilj FBL showrooma je osigurati jednostavno iskustvo kupovine i osnažiti sve, od malih poduzetnika/ca do velikih brendova, da se sa svojim kupcima još dodatno povežu.

Ukoliko se odlučite za kupovinu putem naše platforme FBL showroom slažete se sa sljedećim uslovima. Uslovi kupovine predstavljaju pravno obavezujući akt za sve korisnike i korisnice FBL platforme.

– FBL showroom/shop nije klasični online shop, FBL showroom/shop ne prodaje artikle koji se nude u sklopu shopa, već samo iznajmljuje mjesto lokalnim kreativcima i kreativkama koji taj prostor koriste kako bi reklamirali svoje rukotvorine, te se dodatno uvezali sa našim čitateljima i čitateljicama. FBL showroom promovira radove kreativaca/ki kako bismo potaknuli naše čitatelje i čitateljice da iste kupuju u cilju jačanja i osnaživanja malih poduzetnika/ca.

– Nakon što odaberete artikal, dodajete ga u korpu, tim FBL showrooma će primiti vašu narudžbu i proslijediti je kreativcu/ki čiji je artikal. FBL showroom ne posreduje u preuzimanju i dostavi artikla. Dužni ste nam napisati tačnu adresu na koju će vam se dostaviti naručeni artikal, a koju ćemo proslijediti kuriru. Kreativac/ka vam nakon toga šalje artikal EuroExpressom, plaćate poštarinu u visini od 8,5 KM, te artikal koji ste naručili pouzećem.

– Kad kupujete artikle koji se nalaze u našem virtaulnom FBL showroomu kupujete te artikle od kreativaca i kreativki i sva pitanja u vezi sa artiklima i reklamacijama upućuju se direktno njima. FBL showroom ne daje nikakvu garanciju za artikle. Ukoliko budete željeli reklamaciju, spojit ćemo vas direktno sa kreativcem/kom od kojeg/koje ste naručili artikal. FBL showroom ne garantuje reklamaciju.

– Svaki artikl možete ocijeniti i ostaviti recenziju za isti. Unošenjem recenzije saglasni ste da svi korisnici/ce imaju mogućnost vidjeti istu. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće bh. i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. FBL showroom zadržava pravo da obriše takve recenzije bez najave.

Uslovi kupovine su podložna izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno objavljena na FBL platformi.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.