Joy by Dior: Parfem koji miriše na sreću

U Sarajevu je promoviran Joy, novi parfem kuće Dior. Od kada pamtimo, Dior je uvijek bio odan ženskoj sreći. To je misija kojoj su posvećeni i vodeća opsesija. Od dolaska Diora na scenu 1947. nakon nekoliko mračnih godina, sve do danas, kada stoje na rubu otkrivanja nove kreacije, duša Diora je ostala znatno ženstvena, luksuzna, i prijatna.

 

joy sarajevo (23)

 

Dvadeset godina je prošlo od kada smo lansirali veliki novi ženski parfem, dok nas je naša velika i zahtjevna porodica zadržavala zauzetim. Ali osjećala se velika potreba da opet kreiramo originalni miris. Kao uvijek, rekli smo sami sebi da će se novi miris povinovati Dior idealu, koji vidi sreću kako uzima oblik esencijalnog i vizionarskog luksuza. Naš novi miris je potomak ovog ideala, obećavajući da će utjeloviti sreću u luksuzu originalnog, nikad zaboravljenog glamura, rekla je Mirela Hrelja, brand managerica za Dior za BiH.

 

To je nova izjava ljubavi za životom. To je neispričana priča i poklon ženama. To je kao da Christian Dior stoji opet ispred nas, govoreći, sa jednakim dijelovima, ugledom i ubjeđenjem: Napravite mi parfem koji miriše na sreću!

 

joy sarajevo (20) 

Oživljavanje novog Dior parfema je događaj. Za čitavu kuću koliko i za lično mene. Trebao bi da ujedini i zadovolji i muškarce i žene. Treba da ima dalekosežnu i velikodušnu dimenziju. Imao sam sreće da mu znam ime od samog početka I to kakvo ime! Kratko i veselo, otvoreno je svim mogućnostima. Da bi ispričali njegovu priču, izabrao sam da kreiram miris koju vas obuzima, obilježen mekoćom kao i energijom. JOY by Dior je dašak zraka, staza kojom putuješ, koji te nosi u daljine, izjavio je François Demachy, Dior perfumer-creator.

 

 

joy sarajevo (21)

 

 

JOY by Dior je osjetilno prisustvo, grleći otvorenih ruku, opojan za naša osjetila, ne ostavljajući mjesta za sumnju. Na kraju, niko sa sigurnošću ne može reći da je svjež, plahovit, cvjetan ili mliječan. On je sve ovo u isto vrijeme. Baš kako treba. Parfem koji živi kroz nas. I napokon, jedna riječ nam pada na pamet: joy (sreća).

 

joy sarajevo (1) joy sarajevo (2) joy sarajevo (3) joy sarajevo (4) joy sarajevo (5) joy sarajevo (6) joy sarajevo (7) joy sarajevo (8) joy sarajevo (9) joy sarajevo (10) joy sarajevo (11) joy sarajevo (12) joy sarajevo (13) joy sarajevo (14) joy sarajevo (15) joy sarajevo (16) joy sarajevo (17) joy sarajevo (18) joy sarajevo (19)

foto_Spektroom

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.