Hibrid predstavlja video spot za pjesmu OPET SE NADAM

fotografija
Amra Mahmutović

Opet se nadam je novi singl Hibrida koji je ujedno i jedna od najavnih pjesama za njegov predstojeći album. Miješajući ražličite žanrove i instrumente, Hibrid još jednom pravi neobičnu fuziju koju posvećuje nadanju. Pjesma je realizovana u saradnji sa Belmom Zvizdić i Čovjekolikim Reperom, te Nađom Čardžić.

Video spot pjesme prati dva moguća života djevojke, gdje u jednom svoj potencijal ostvaruje kroz sport, a u drugom ga zanemaruje i zamjenjuje brzim i prolaznim užicima. Prvi put djevojku vodi do uspjeha i sreće, dok drugi završava slijepom ulicom.

Video spot je realizovan u saradnji MAUBiH (Muzički atelje u BiH) i digitalne izdavačke kuće Podmornica i Submarine Vibes, a sniman je na Olimpijskom bazenu Otoka i drugim lokacijama. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje student Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, Marko Jovančić. Glavna uloga u video spotu je Ida Keškić, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Nisrin Kršlak (produkcija), Martina Saira Keškić (kostimografija), Ivan Trnčić – Vivo Studio (dron), Dino Aganović (produkcija i ideja).

Hibrid, nakon što je prošle godine objavio svoj prvi album Izgubljeni, zabilježio je značajan regionalni uspjeh. Kako kaže, ovom pjesmom Hibrid najavljuje dosta nove muzike u narednom periodu, te novi album početkom naredne godine.Kao dio digitalnog labela elektronske muzike Submarine Vibes, u dosadašnjem radu label je objavio preko 50 izdanja i više od 150 artista iz različitih zemalja širom svijeta, a ovo je drugo oficijelno izdanje novog sub-labela Podmornica, koji promoviše i alternativnu i eksperimentalnu muziku, fokusiranu na promociju lokalnih muzičara i bendova.

Podržati domaće umjetnike možete kupovinom pjesme Opet se nadam, na svim online muzičkim prodavnicama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
CIGARETTES AFTER SEX u Zagrebu 13. juna