Hibrid predstavlja video spot za pjesmu OPET SE NADAM

fotografija
Amra Mahmutović

Opet se nadam je novi singl Hibrida koji je ujedno i jedna od najavnih pjesama za njegov predstojeći album. Miješajući ražličite žanrove i instrumente, Hibrid još jednom pravi neobičnu fuziju koju posvećuje nadanju. Pjesma je realizovana u saradnji sa Belmom Zvizdić i Čovjekolikim Reperom, te Nađom Čardžić.

Video spot pjesme prati dva moguća života djevojke, gdje u jednom svoj potencijal ostvaruje kroz sport, a u drugom ga zanemaruje i zamjenjuje brzim i prolaznim užicima. Prvi put djevojku vodi do uspjeha i sreće, dok drugi završava slijepom ulicom.

Video spot je realizovan u saradnji MAUBiH (Muzički atelje u BiH) i digitalne izdavačke kuće Podmornica i Submarine Vibes, a sniman je na Olimpijskom bazenu Otoka i drugim lokacijama. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje student Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, Marko Jovančić. Glavna uloga u video spotu je Ida Keškić, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Nisrin Kršlak (produkcija), Martina Saira Keškić (kostimografija), Ivan Trnčić – Vivo Studio (dron), Dino Aganović (produkcija i ideja).

Hibrid, nakon što je prošle godine objavio svoj prvi album Izgubljeni, zabilježio je značajan regionalni uspjeh. Kako kaže, ovom pjesmom Hibrid najavljuje dosta nove muzike u narednom periodu, te novi album početkom naredne godine.Kao dio digitalnog labela elektronske muzike Submarine Vibes, u dosadašnjem radu label je objavio preko 50 izdanja i više od 150 artista iz različitih zemalja širom svijeta, a ovo je drugo oficijelno izdanje novog sub-labela Podmornica, koji promoviše i alternativnu i eksperimentalnu muziku, fokusiranu na promociju lokalnih muzičara i bendova.

Podržati domaće umjetnike možete kupovinom pjesme Opet se nadam, na svim online muzičkim prodavnicama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Benicio Del Toro dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 21. Sarajevo Film Festivala