Kome smetaju bore i sijeda kosa Sarah Jessice Parker?

Release Date
13/11/2021
fotografija
Instagram

Od kako su predstavljene prve fotografije i video novo poglavlje serije Sex and The City nazvana And Just Like That… goruća je tema još od kada je prvi put objavljeno da ćemo staru ekipu gledati u novim životnim okolnostima. Osim brojnih pohvala za kostime prisutni su i brojni negativni komentari o fizičkom izgledu glumica, jer nećete vjerovati, glumice su ostarile!

Sijeda kosa, sijeda kosa, sijeda kosa. Da li to ona ima sijedu kosu?, rekla je Parker u intervjuu za Vogue.

Za razliku od muškaraca za koje ćemo često čujemo da izgledaju markantnije sa sijedom kosom, priznat ćete, žene ne primaju taj isti tretman. U julu je Parker pokazala svoje sijede korijene kose dok je bila na ručku s prijateljima. I nastalo je ludilo.

Sjedim s Andyjem Cohenom, kojem je kosa skroz sijeda, i predivan je. Ali zašto je to OK kad je riječ o njemu? Ne znam šta više da vam kažem ljudi!, istaknula je Parker.

Dodala je kako je sve poprimilo nevjerovatne razmjere na društvenim mrežama.

Znam kako izgledam. Nemam izbora, rekla je Parker: Šta da radim u vezi s tim? Zaustavim starenje? Nestanem?

Mislimo da je revolucionarno to što će nova serija biti o ženama srednje dobi i njihovim ostarjelim, predivnim tijelima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.