Kome smetaju bore i sijeda kosa Sarah Jessice Parker?

Datum objave
13/11/2021
fotografija
Instagram

Od kako su predstavljene prve fotografije i video novo poglavlje serije Sex and The City nazvana And Just Like That… goruća je tema još od kada je prvi put objavljeno da ćemo staru ekipu gledati u novim životnim okolnostima. Osim brojnih pohvala za kostime prisutni su i brojni negativni komentari o fizičkom izgledu glumica, jer nećete vjerovati, glumice su ostarile!

Sijeda kosa, sijeda kosa, sijeda kosa. Da li to ona ima sijedu kosu?, rekla je Parker u intervjuu za Vogue.

Za razliku od muškaraca za koje ćemo često čujemo da izgledaju markantnije sa sijedom kosom, priznat ćete, žene ne primaju taj isti tretman. U julu je Parker pokazala svoje sijede korijene kose dok je bila na ručku s prijateljima. I nastalo je ludilo.

Sjedim s Andyjem Cohenom, kojem je kosa skroz sijeda, i predivan je. Ali zašto je to OK kad je riječ o njemu? Ne znam šta više da vam kažem ljudi!, istaknula je Parker.

Dodala je kako je sve poprimilo nevjerovatne razmjere na društvenim mrežama.

Znam kako izgledam. Nemam izbora, rekla je Parker: Šta da radim u vezi s tim? Zaustavim starenje? Nestanem?

Mislimo da je revolucionarno to što će nova serija biti o ženama srednje dobi i njihovim ostarjelim, predivnim tijelima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovaj snimak će vam otkriti koji dijelovi muškog tijela privlače poglede žena