Mali detalji za čarobne praznične trenutke

JYSK predstavio kolekciju ukrasa i dodataka za Novu Godinu 2022.

Release Date
09/11/2021

Nova kolekcija novogodišnjih dekoracija stigla je u JYSK prodavnice. U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, novogodišnja jelka ali i dodaci za dekoraciju prazničnog stola koji će posebno uljepšati domove tokom novogodišnjih praznika.

 

Tradicionalni novogodišnji praznici

Tradicionalni novogodišnji praznici su ove godine glavni izvor inspiracije. Prevladava crvena boja u svim nijansama koju možemo pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama. Njima se dodaju predmeti sa štampanim motivima ili specifičnim prazničnim dezenima poput jelinih grana, šišarki, jelki, zvjezdica i pahuljica.

Kako se u vrijeme praznika češće prisjećamo djetinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirisane pričama iz djetinjstva. Likovi kao što su patuljci, sobovi i Snješko, anđeli ili drveni vojnici, podsjećaju nas na klasične novogodišnje priče i tu fascinaciju čitajući ih. Djecu, ali i odrasle koji nisu zaboravili svoje djetinjstvo, ovakvi detalji će sigurno razveseliti.

 

Novogodišnji stol

Više od svega, susret sa porodicom i druženje sa prijateljima praznike čine tako posebnima. A novogodišnji stol je ono oko čega se okuplja cijela porodica kako bi razgovarali, smijali se i zajedno uživali u dobroj hrani.

Kako je novogodišnji stol tako važan element u priči o novogodišnjim praznicima, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za stol. Zlatni poslužavnik, podmetači ili pribor za jelo u kombinaciji sa par grančica ili šišarki na salvetama stolu će dati potpuno drugu dimenziju, a stolice sa navlakom u obliku soba pretvoriće novogodišnji stol u mjesto puno čarolije.

Kad se dodaju još razni lampioni, svijeće i novogodišnji svijećnjaci i obični svakodnevni tanjiri će zablistati na prazničnom stolu za pamćenje.

 

Limitirana kolekcija Nordic Mood Christmas

Limitirana kolekcija Nordic Mood dio je novogodišnje ponude koja spaja tradiciju i prirodu u svečanoj kombinaciji.

Ništa nije više povezano sa lijepim sjećanjima kao što su to novogodišnji praznici, a našom novom kolekcijom Nordic Mood želimo proslaviti tradiciju i radost sa kojom smo novogodišnje praznike doživjeli kao djeca. Na primjer, naše figurice Orašara nas podsjećaju na bajke i čarobne novogodišnje priče, slavnog danskog pisca Hans Christian Andersena, kaže Tina Nymann, Category Buyer u JYSK.

Priroda igra važnu ulogu u kolekciji. Tradicionalne praznične boje sada ustupaju mjesto zagasitim tonovima kako bi kolekciji dali posebnu eleganciju i mirnoću. Čak i umjetne novogodišnje jelke izgledaju prirodnije nego inače, imitiraju boje i oblike pravog drveća.

Kolekcija je savršeno sinhronizovana sa našim skandinavskim DNK: tišina koja se nalazi u prirodi tokom ovog perioda, tama zime u kojoj novogodišnji praznici blistaju poput svjetla nade, jednostavan i klasičan dizajn sa modernim detaljima i oblicima, kaže Tina Nymann.

Kolekcija novogodišnjih dodataka i ukrasa za 2022. je stigla u sve JYSK prodavnice, a dodatno možete da se inspirišete uz  novogodišnji katalog i na instagram profilu JYSK.ba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Basic Instinct
Prodaje se veličanstvena kuća iz kultnog erotskog trilera BASIC INSTINCT