Meta Design u novoj kolekciji donosi igru boja i oblika

Datum objave
03/08/2021
fotografije
Zlata Hodžić

Bh. brend META Design i dizajnerica Amela Hadžimejlić vam predstavljaju novu kolekciju pod nazivom Candy Crush, inspirisanu šarenilom, slatkišima, morem, ali i dobrim raspoloženjem, odnosno svemu onome što sa sobom nosi ljeto.

Kolekciju odlikuju čiste geometrijske forme i slova, tako da svako za sebe može pronaći idealnu boju i oblik, ali i personalizirani poklon koji će nesumnjivo izazvati osmijeh na lice vama dragoj osobi.

Prstenje je izrađeno od metala- cinka čija je ljepota vidljiva u unutrašnjoj obradi svakog prstena, dok je vanjski dio prekriven bojom. Bitno je napomenuti da je u samom procesu izrade ovog nakita količina otpada minimalna, a većina materijala se može reciklirati. Proizvodi su izrađeni sa velikom ljubavlju, a karakteriše ih jednostavnost i dugotrajnost.

U novoj kolekciji zadržani su i neki oblici iz prethodne kolekcije, koji su ovaj put osvježeni novim koloritom. Bez sumnje će se uklopiti u vaš outfit i učiniti ga posebnim.

Foto priča koja prati cijelu kolekciju snimljena je u saradnji sa Zlatom Hodžić (_via.lactea). Posjetite Facebook stranicu Meta Design by Amela ili instagram profil – meta_design17 i saznajte više!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice