Tom Hardy and director Andy Serkis on the set of Venom: Let There Be Carnage.

VENOM 2 od septembra u bh. kinima!

Release Date
03/08/2021

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom je zasluženo dobio vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova. Prije četiri godine Marvelov je Venom oduševio publiku širom svijeta i pritom ostvario zaradu od vrtoglavih 865 miliona američkih dolara, a ove jeseni ekskluzivno u kina stiže njegov još ambiciozniji nastavak i jedan od najiščekivanijih filmova godine.

Lik Venoma osmišljen je 1988. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvobitno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak. Na velikom ekranu oživio ga je fantastični britanski akcioni junak Tom Hardy junak klasika Ustanak crnog viteza i Mad Max: Put pakla koji je donio potpuno novu dimenziju ovom nepitičnom stripovskom anti junaku.

Nakon što smo u prvom traileru nastavka Venom: Let there be Carnage upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog suživota sa Eddiejem Brockom (Tom Hardy) te naznaku kaosa koji će u Venom 2 unijeti Carnage (Woody Harrelson), u novom traileru koji je upravo objavljen više nema nikakvih dvojbi – očekuje nas spektakularno suparništvo i sukob između antiheroja i zločinca – Venoma i Carnagea.

Osim Toma Hardyja koji se vraća kao Eddie Brock tj. Venom i Woodyja Harrelsona koji će utjeloviti zloglasnog Carnagea, u Venomu 2 glume i Michelle Williams (Blue Valentine, Manchester by the Sea, Shutter Island), Naomie Harris (Moonlight, Spectre, Southpaw, Skyfall), te Stephen Graham (This is England, Snatch, The Irishman, Public Enemies).

U rediteljsku fotelju ovog puta zasjeo je Andy Serkis, australijski glumac i reditelj koji se proslavio ulogom Golluma iz trilogije Gospodara prstenova, a koji je prethodno režirao Breathe i Mowgli.

Venom: Let there be Carnage u septembru svim BH kinima !

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.