Modna kuća ZARA u novoj kolekciji donosi vrelinu pustinje i boje zalaska sunca

Datum objave
24/03/2021
fotografije
Zara

Modna kuća ZARA otkrila nam je dio svojih najvećih aduta za sezonu proljeće/ljeto 2021. velikom print i video reklamnom kampanjom koja je s obje strane objektiva okupila velika svjetska imena. Fotografija je prepuštena proslavljenom majstoru Stevenu Meiselu, pred čijim su se objektivima u ključnim Zarinim komadima za novu sezonu našli modeli Abby Champion, Achenrin Madit i Mona Tougaard.

Stylinge je osmislio Karl Templer, frizure Guido Palau, dok se za make-up komponentu pobrinula vizažistica Diane Kendal.

 

Mnoštvo je žute i tamnijih nijansi crvene na maksi haljinama, širokim haremskim hlačama, kombinezonima i drugim komadima koji će uljepšati naredne mjesece. Modeli su opuštenih i prozračnih silueta: maksi haljine, tunike, duge košulje i obilje masivnog nakita koji ima tribal momente. Kolekcija je dostupna na Zarinoj web stranici.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Glam metal stil blogerice Sanje Savić