MORBIUS stiže u bh. kina

Release Date
02/03/2022

Nakon gotovo 2 godine i 4 odgođene premijere, filmska ekranizacija popularne Marvelove legende konačno će ugledati svjetlo dana. Na samom kraju marta očekuje nas Morbius, akcioni SF triler koji se nikako ne može ograničiti na spomenuti žanr. S obzirom na priču i glavne likove, tu su i elementi horora, avanture, drame, akcije i SF-a. Naime, ovo nije klasična Marvelova priča o junaku.

Glavni lik priče nastale prema jednom od kultnih antiherojskih stripova kuće Marvel, doktor Michael Morbius (Jared Leto) boluje od rijetkog krvnog poremećaja te svim naporima pokušava pronaći lijek i izliječiti ne samo sebe već i druge. Ipak, znajući da je upitanju veliki rizik, Morbius radikalnim zahvatom dolazi do iznenađujućeg ozdravljenja. Međutim, javljaju se nuspojave koje Morbiusa pretvaraju u vampirsku zvijer koja ne može kontrolirati svoje nove porive. Iako u borbi protiv samog sebe kako bi zaštitio svoje najbliže, postoje i drugi akteri sa svojim interesima pa naš „anti-junak“ postaje lovac i lovina.

Morbius

Uz Leta, među glumačkom postavom postavom mogu se pronaći poznata iatraktivna imena kao što su Michael Keaton, Jared Harris, Matt Smith, AdriaArjona, Tyrese Gibson i mnogi drugi. Rediteljska palica pripala je Danielu Espinozi (Trag života, Dijete 44, Sigurna kuća, Snabba Cash) dok su se za scenario pobrinuli Matt Sazama, Burk Sharpless, Roy Thomas i Gil Kane.

Dokaz kako nas, uz specifičnu radnju, čeka zanimljiv i uzbudljiv film govori izjava Leta kako je ličnost Morbiusa vrlo slična njegovoj privatnoj. Zato nije bilo potrebe da Leto upotrijebio svoje jedinstvene metode za utjelovljenje lika. Kako na kraju izgleda ekranizacija popularnog Marvelovog lika i borba Leta, odnosno, Morbiusa protiv samog sebe i ostalih možete saznati od 31.marta samo u svim bh. kinima u premium formatima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.