Nova kolekcija nakita METALOGIA će istaknuti individualnost i izraziti vašu unutarnju snagu

Datum objave
25/05/2023

Metalogia je nova kolekcija nakita brenda META Design duboko ukorijenjena u tradiciji i zanatskom naslijeđu. Nastala je iz igre riječi – Meta, metal, ideologija, što upućuje na dublje razumijevanje i simboliku koju kolekcija donosi.

Kolekcija Metalogia predstavlja spoj geometrijskih oblika i tekstura, stvarajući elegantan i intrigantan nakit. Izrađena od metala cinka, bakra i mesinga, kao nadogradnja na prethodne kolekcije te nudi bezbroj mogućnosti kombinovanja prstenja, naušnica i narukvica. Naravno, i ovaj put dio asortimana su izdvojili i za muškarce.

Unutar Metalogia kolekcije nalaze se tri podkategorije koje odražavaju različite aspekte i simboliku.

MetaLuna je naziv za crnu kolekciju, a simbolizira tajanstvenost, snagu mjeseca i eleganciju. MetaEterna predstavlja zlatnu što simbolizira vječnost, neprolaznost i beskrajnu ljepotu, dok je MetaVisia  naziv za nakit boje srebra, a simbolizuje vizionarske snove i ogledalo duše.

Nošenje ovog nakita daje ženama priliku da istaknu svoju individualnost i izraze svoju unutarnju snagu. Svaki komad nosi sa sobom priču i moć koja se odražava u dojmu koji ostavljaju na druge, spajajući naslijeđe tradicije i savremeni dizajn.

Foto priča koja prati cijelu kolekciju snimljena je u saradnji sa Eminom Lagumdžijom, Eminom Kapetanović, Julijom Blace, Eminom Topolović, Nedimom Džinovićem i Azrom Hadžimejlić.

Posjetite Facebook stranicu Meta Design ili instagram profil – meta_design17 i saznajte više o kolekciji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Lola.tees mini kolekcija donosi lepršave materijale i žarke boje