Nova kolekcija nakita METALOGIA će istaknuti individualnost i izraziti vašu unutarnju snagu

Release Date
25/05/2023

Metalogia je nova kolekcija nakita brenda META Design duboko ukorijenjena u tradiciji i zanatskom naslijeđu. Nastala je iz igre riječi – Meta, metal, ideologija, što upućuje na dublje razumijevanje i simboliku koju kolekcija donosi.

Kolekcija Metalogia predstavlja spoj geometrijskih oblika i tekstura, stvarajući elegantan i intrigantan nakit. Izrađena od metala cinka, bakra i mesinga, kao nadogradnja na prethodne kolekcije te nudi bezbroj mogućnosti kombinovanja prstenja, naušnica i narukvica. Naravno, i ovaj put dio asortimana su izdvojili i za muškarce.

Unutar Metalogia kolekcije nalaze se tri podkategorije koje odražavaju različite aspekte i simboliku.

MetaLuna je naziv za crnu kolekciju, a simbolizira tajanstvenost, snagu mjeseca i eleganciju. MetaEterna predstavlja zlatnu što simbolizira vječnost, neprolaznost i beskrajnu ljepotu, dok je MetaVisia  naziv za nakit boje srebra, a simbolizuje vizionarske snove i ogledalo duše.

Nošenje ovog nakita daje ženama priliku da istaknu svoju individualnost i izraze svoju unutarnju snagu. Svaki komad nosi sa sobom priču i moć koja se odražava u dojmu koji ostavljaju na druge, spajajući naslijeđe tradicije i savremeni dizajn.

Foto priča koja prati cijelu kolekciju snimljena je u saradnji sa Eminom Lagumdžijom, Eminom Kapetanović, Julijom Blace, Eminom Topolović, Nedimom Džinovićem i Azrom Hadžimejlić.

Posjetite Facebook stranicu Meta Design ili instagram profil – meta_design17 i saznajte više o kolekciji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
25. SFF: Najzanimljiviji momenti sa crvenog tepiha pete večeri