RanchaTek u petak nastupa u sarajevskom Trezoru

Release Date
25/05/2023

U petak, 26.5, u sarajevskom klubu Trezor sa početkom od  23 sata nastupa istaknuti producent i DJ iz Beograda, RanchaTek.

Vladimir Rančić aka RanchaTek je trenutno jedan od najboljih, ako i ne najbolji, techno producent iz Srbije sa rastućom reputacijom na svjetskom nivou. Tako njegove trake redovno u svoje setove uvrštaju svjetska imena kao što su Richie Hawtin, Umek, glavom i bradom sam Carl Cox za kojeg je na Intec Digital napravio izdanje pod nazivom Defect, sa dvije strašne trake sa kojima je postizao beatport top chartove. Osim Inteca, Rancha potpisuje svoju muziku i za labele kao što su: IAMT, Phobiq, Reload, Legend, Redrum i mnogi drugi, a među njima je i izdanje na sarajevskom Techno labelu, mTechno Recors.

Ove godine zapažen rezultat na beatport top chartovima zabilježio je sa EP izdanjem Europe, te sa trakom Dark Places koju potpisuje  na Phobiq Recordings.

U Sarajevo stiže nakon odličnih žurki u Nišu i Beogradu, a poslije Sarajeva nastavlja regionalni tour, u Tuzli, zatim Code u Nišu, festival u Čačku, a ove godine je opet i na EXITu.

Posljednji nastup u Sarajevu je bio fantastični doček nove godine također u Trezoru, te i sam Rancha najavljuje urnebesnu noć.

Domaća podrška u ovom dominu lančane reakcije čine DJane Lina i Worda, kojeg također možete uhvatiti i ove godine na EXITu.

Upad je do pomoći 10 BAM, a poslije 12 BAM.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.