Unesite radost u svoj dom uz pastelne i crvene boje

Datum objave
02/03/2022

Zabava je u bojama i prisutna je kroz nekoliko elemenata ove kolekcije, poput vaze od ručno puhanog stakla čije se pastelne boje međusobno isprepliću što svaki primjerak čini jedinstvenim. Buketu šarenog umjetnog cvijeća, komodi zanimljivog i pomalo retro dizajna, keramičkom svijećnjaku.

U ovoj Nordic Mood kolekciji naglasili smo boje, a posebno pastelne i crvene nijanse. Boje unose radost u naš dom, što je potrebno nakon dugog i mračnog zimskog perioda, u kojem je neizvjesnost obilježila živote mnogih ljudi, kaže Tina Nymann, Rukovoditeljica kategorije Kućanstva u JYSKu.

Jysk Nova Nordic Mood kolekcija
JYSK Nordic Mood

Jastuci podsjećaju na šareno proljeće uz zanimljivu teksturu sa resama, a izraz poziva da eksperimentišete sa bojama.

Iako kolekciju karakterišu jake boje, fokus je i dalje na klasičnom skandinavskom izrazu koji je postignut minimalističkim izrazom.

Kolekciju karakterizuje šaren, ali istovremeno jednostavan izraz. Na primjer, naša orhideja je inspirisana jakim bojama i spokojem japanske bašte. Cvijet je najljepši kada stoji sam sa svojom jednostavnošću, kaže Tina Nymann.

Nova kolekcija Nordic Mood u prodaji je u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

Jysk Nordic Mood Jysk Nordic Mood kolekcija (4) Jysk Nova Nordic Mood

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Činčila objavila novi spot za pjesmu EGOMANIJAK