Unesite radost u svoj dom uz pastelne i crvene boje

Datum objave
02/03/2022

Zabava je u bojama i prisutna je kroz nekoliko elemenata ove kolekcije, poput vaze od ručno puhanog stakla čije se pastelne boje međusobno isprepliću što svaki primjerak čini jedinstvenim. Buketu šarenog umjetnog cvijeća, komodi zanimljivog i pomalo retro dizajna, keramičkom svijećnjaku.

U ovoj Nordic Mood kolekciji naglasili smo boje, a posebno pastelne i crvene nijanse. Boje unose radost u naš dom, što je potrebno nakon dugog i mračnog zimskog perioda, u kojem je neizvjesnost obilježila živote mnogih ljudi, kaže Tina Nymann, Rukovoditeljica kategorije Kućanstva u JYSKu.

Jysk Nova Nordic Mood kolekcija
JYSK Nordic Mood

Jastuci podsjećaju na šareno proljeće uz zanimljivu teksturu sa resama, a izraz poziva da eksperimentišete sa bojama.

Iako kolekciju karakterišu jake boje, fokus je i dalje na klasičnom skandinavskom izrazu koji je postignut minimalističkim izrazom.

Kolekciju karakterizuje šaren, ali istovremeno jednostavan izraz. Na primjer, naša orhideja je inspirisana jakim bojama i spokojem japanske bašte. Cvijet je najljepši kada stoji sam sa svojom jednostavnošću, kaže Tina Nymann.

Nova kolekcija Nordic Mood u prodaji je u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

Jysk Nordic Mood Jysk Nordic Mood kolekcija (4) Jysk Nova Nordic Mood

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Matchbox journal: Kakav otac, takav sin