OPATICA I KOMESAR predstavili video spot za pjesmu SAMA

Release Date
02/03/2023

Bend Opatica i komesar je predstavio svoj prvi spot za pjesmu Sama. Pjesma je u prvoj verziji nastala prije godinu dana, a sada je snimljena na energičniji i siroviji način koji više odgovara pjesmama na kojima bend trenutno radi.

Spot je snimljen u Sarajevu, a za režiju, editing i postprodukciju je zaslužan Alen Hadžić Morris. Brojne stylinge, koji nose veliki dio energije i priče spota, osmislila je stilistica Gasha Miladinović. Za frizuru i šminku su zaslužni fantastični Ensar Dervišbegović i Renata Ponjević.

OiKo je nastao inicijativom bračnog para Tahirović, Lejle i Mirze, a danas ga čine Lejla Tahirović, Mladen Tvrtković i Berin Tuzlić. Naziv je inspirisan zajedničkom fotografijom ispred plakata za stari jugoslavenski film Opatica i komesar. Sve je počelo tako što je Lejla kratila lockdown pišući tekstove i pozivajući njihove prijatelje muzičare na online saradnju.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Brend GAZZDA osvojio dvije prestižne Red Dot nagrade za produkt dizajn