Prvi regionalni Women’s Weekend – najbolji spoj inspiracije i odlične zabave

Release Date
02/03/2023

Osim cijelog niza inspirativnih predavanja i panela, prva regionalna konferencija Women’s Weekend, koja će se održati od 9. do 11. marta 2023., pobrinula se i za organizaciju odlične zabave u prostoru hale Exportdrva u središtu Rijeke i hotela Hilton Rijeka Costabella. Uz set ležernih panela, poput Balkanski muškarac 2.0 – kad stiže nova verzija?, na kojem će učestvovati Fabijan Medvešek, Robert Ferlin i Mario Battifiaca, za zabavni dio programa pobrinut će se mlade snage hrvatske muzičke scene – predvodnica novog vala mladih muzičkih vokala Nika Turković i jedan od najboljih domaćih muških vokala Damir Kedžo.

Ovo jedinstveno događanje okupit će u Rijeci u sedmici Dana žena više od 80 predavačica i panelistica, predvodnica u područjima biznisa, lifestylea, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja koje će primjerima pokazati kako najbolji pomiču granice i ponuditi brojne inspirativne priče iz života. Među njima je i Ana-Marija Jagodić Rukavina, inovatorica jedinstvene Body tehnike, koja će nam govoriti, ali i pokazati, koje su tajne vitalnosti i kako u vremenima u kojemu lovimo rokove i balansiramo među obavezama pronaći bolji način za život u ravnoteži. Zamke nametnutih standarda ljepote bit će tema panela O čemu žene lažu?, dok će se na temu Nema pauze u menopauzi govoriti o temi koja će do kraja 2025. godine biti važna za čak 1.2 milijardu žena. Women’s Weekend progovorit će i o tome Što je luksuz novog doba?, okupit će vodeće žene hrvatskih medija na panelu Kreatorice javnog mnijenja, kao i snažne, prepoznatljive i britke Vladarice TV ekrana.

Povezivanje žena iz različitih industrija i društvenih sfera i razmjena znanja i iskustva svakako će biti ključne točke ove regionalne konferencije na kojoj su pokrovitelji Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Kvarnera. Partner konferencije je i Erste banka, dok je generalni tehnološki partner Women’s Weekenda A1 Hrvatska, kompanija koja potiče žene na vodećim pozicijama i u kojoj čak 44 % zaposlenika čine žene, koliko ih je i na menadžerskim pozicijama.

U tjednu obilježavanja Dana žena ne propustite biti dio prvog Women’s Weekenda u Rijeci! Ulaznice osigurajte klikom na link, a sve informacije o programu i sadržajima na Women’s Weekendu pratite i putem društvenih mreža FB, IG i LinkedIn.

Vidimo se u Rijeci od 9. do 11. marta!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
I ove godine kompanija Avon nizom aktivnosti obilježila je mjesec borbe protiv raka dojke