MOTHERSHANDS pleteni komadi nisu samo odjeća, već i priča koju nosite sa sobom

Release Date
05/04/2024
fotografije
Ensad Adilović Kinez
modeli
Lejla Tabak Šiljak, Nađa Handžo, Lamija Kadrović

Mothershands tim, poznat po svojoj inovativnosti i predanosti ručno izrađenim odjevnim predmetima, predstavio je novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2024/25. Petnaest jedinstvenih komada koji oduzimaju dah, predstavljaju spoj tradicije i savremenog stila. Potpisani ručno pleteni komadi, kreirani s ljubavlju i pažnjom, reflektuju misiju tima da transformira ručno izrađenu odjeću u umjetničko djelo.

Jedan od ključnih elemenata ove kolekcije su kreacije najmlađe članice tima, Lejle Tabak Šiljak, koja je ovaj put osmislila hlače i tri suknje kao sastavni dio ponude.

Fotografije potpisuje Ensad Adilović Kinez, dok su modeli Lejla Tabak Šiljak, Nađa Handžo i Lamija Kadrović unijele živost i eleganciju na snimcima.

Ova kolekcija je naša posvećenost stvaranju unikatnih komada koji odražavaju duboku vezu između tradicije i savremenosti, rekla je Lejla Tabak Šiljak. Želimo istaći važnost, unikatnost, kvalitet i dugotrajnost slow fashion proizvoda, težimo da našu odjeću svrstamo u prepoznatljivu umjetničku formu koja će trajati.

Kolekcija nudi širok spektar ručno pletenih komada, od crno-bijelih džempera od mohera i angore do šarenih pruga merino vune, pastelnih boja angore i laganih ogrtača. Svaki komad odražava pažljivo planiran proces izrade i posvećenost visokom kvalitetu.

U vremenu kada brza moda dominira, mi smo odlučne u našoj misiji da oživimo vrijednosti slow fashiona. Naši komadi nisu samo odjeća, već i priča koju nosite sa sobom, dodaje Lejla.

Mothershands tim poziva sve ljubitelje mode da istraže novu kolekciju i da se prepuste čarima ručno izrađene elegancije i kvaliteta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.