Nataša Erić: Svaka žena u sebi nosi ljepotu, koje možda ni sama nije svjesna

Već smo vam ranije pisali o bh. dizajnerici Nataši Erić, Tuzlanki koja stoji iza brenda OrGasm. Naime, nedavno je postala dio kreativnog tima kompanije Alma Ras, poznate po finom donjem rublju i kvalitetnom spavaćem programu, a početkom ovog mjeseca predstavljena je SHAPE DEA DIA  linija donjeg rublja koju je kreirala za Almu Ras.

 

Razgovarali smo s Natašom u vezi sa njenim angažmanom u kompaniji Alma Ras, te o novoj senzualnoj liniji rublja.

 

 

Kako je došlo do saradnje sa kompanijom Alma Ras?

– Sasvim slučajno kao i sve u životu. Poslala sam CV sa mojim referencama o ranijem radu. Na moje veliko iznenađenje i oduševljenje, vrlo brzo su me kontaktirali i dobila sam posao, tačnije, postala sam dio Alma Ras kreativog tima.

 

alma ras shape (1)

 

Recite nam više o liniji Shape koju ste kreirali? Po čemu je ona posebna?

– Puni naziv naše linije je Shape DeaDia i nešto sasvim novo u našoj ponudi. Posebna je po tome što dizajnom podsjeća na stare steznjake, koji su izvanredno naglašavali tijelo žene, međutim nisu baš bili najbolje riješenje za udobnost. Ova linija obećava apsolutnu udobnost i komfor, dok pri tome ističe najljepše linije našeg tijela, a elegantno oblikuje punije dijelove. Odatle je i ime poteklo. Nosi ovo ime iz razloga što nam pruža savršenu formu tijela, dok pri tome održava identitet kojeg je potrebno njegovati i u tome se razlikuje od steznjaka , koje su žene nekada nosile i ličile jedna na drugu.  Kvalitet materijala, fina čipka i rubovi bez šavova, ove modele čine nezaobilaznim za svaku odjevnu kombinaciju. Svakoj mladoj dami preporučujem da isproba i osjeti sama učinak ovih proizvoda. Neće vas razočarati.

 

 

Kojoj ženi je namijenja linija?

– Nikada nisam bila pobornik gubljenja vlastitog identiteta, tako da putem takvih selekcija nikada nisam išla. Svaka žena u sebi nosi ljepotu, koje možda ni sama nije svjesna. Tako da je linija Shape namjenjena svakoj ženi koja se ne srami istaknuti svoje atribute i naglasiti svoju ženstvenost.

 

alma ras shape (3)

 

Koji Vam je najdrži komad iz kolekcije? Zašto?

– Kada govorimo o kolekciji uvijek to gledam kao jednu cjelinu, jednu priču, tako da me možete za nekoliko godina pitati koju kolekciju bih možda izdvojila od svih.

 

 

Imate li povratnu informaciju, kako su žene reagirale na novu liniju?

– Linija je odlično prihvaćena. Pozitivni komentari nam stižu od naših kupaca koji su navikli na udobnost i kvalitetu proizvoda, a sada uz to dobijaju i funkcionalno donje rublje, modernog dizajna. Trudimo se pratiti trendove i kreirati samo najbolje za naše kupce.

 

alma ras

 

Šta je sa vešom za dojilje, možemo li uskoro očekivati i neku lijniju posebno posvećenju njima?

– Liniju rublja i spavaćeg programa za dojilje već sada možete pogledati u našim buticima. Izdvojila bih top/potkošulju za koju smatram da će zadovoljiti potrebe majki. Zapravo radi se o topu za dojilje koji na sebi nema nikakvih plastičnih dodataka, kopči, a na trbuhu je nježna preklopna guma koja prekriva stomak i daje sigurnost bez ikakvog pritiska. Praktično, udobno i jednostavno.

 

 

Vaše ime je poznato po brendu OrGasm, kad bismo mogli očekivati novu kolekciju?

– Moram priznati da sam se trenutno najviše fokusirala na stvaranje modela za kompaniju Alma Ras, ali vjerujem da ću uskoro napraviti novu priču OrGasma.

 

 

Hoćemo li možda u budućnosti moći vidjeti i neku liniju u saradnji OrGasma i Alme Ras?

– Bez dvojbe je da se moj karakter odražava i u ovom radu, ali to su dvije različite priče. Obje stoje jedna uz drugu, ali svaka ima svoj pravac.

 

Planovi za dalje?

– Stvarati, uživati i voljeti koliko mi bude dozvoljeno.

 

 

razgovarala_Besima Svraka

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Gradovi Pula i Sarajevo slave deceniju prijateljstva na Pula Music Week festivalu