CARRIE BRADSHAW u nastavku serije čita roman nagrađivane književnice LANE BASTAŠIĆ

Datum objave
07/10/2021

Već duže vremena se s nestrpljenjem iščekuje nastavak serije Sex and The City. Ovih su dana objavili i nekoliko scena sa snimanja mini serije, a i glumica Sarah Jessica Parker je najavila premijeru. U jednoj od scena vidi se kako glavna protagonistica, novinarka i kolumnistica Carrie Bradshaw, koju glumi Parker, čita englesko izdanje romana Lane Bastašić Uhvati zeca. Uz roman piše i Selected by Sarah Jessica Parker for #andjustlikethat.

Spisateljica Lana je simpatično na svojim storijima prokomentarisala: Nadam se da će mi Sara pokloniti nekoliko pari svojih cipela i platiti kiriju za tri meseca!

Roman prvijenac ove književnice mlađe generacije priča je o prijateljstvu dvije mlade žene, o njihovom sazrijevanju u BiH.

Lana Bastašić rođena je u Zagrebu 1986. godine. Roman Uhvati zeca (Buybook, 2019.) dobio je Evropsku nagradu za književnost 2020. godine i preveden je na dvanaest jezika. Dobitnica je nekoliko nagrada za kratku priču, poeziju i dramu. Osnovala je Školu književnosti Bloom u Barseloni. Ponekad živi u Beogradu. Njezinu knjigu Mliječni zubi izdala je Fraktura.

Mini serija And Just Like That… trebala bi se emitirati u decembru 2021. godine, a pratit će dogodovštine Carrie, Mirande Hobbs i Charlotte York, prijateljica koje su zakoračile u peto desetljeće života.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Poštanska marka s likom Mahatme Gandhija u Francuskoj