Sarah Jessica Parker objavila kad će biti premijera serije AND JUST LIKE THAT…

Release Date
07/10/2021

Novo poglavlje serije Sex and The City goruća je tema još od kada je prvi put objavljeno da ćemo staru ekipugledati u novim životnim okolnostima.

Zdravo iz New Yorka, tačnije iz Pete avenije, glumica Sarah Jessica Parker izgovara u video-klipu, dok prepoznatljiva melodija iz originalne špice svira u pozadini.

Nastavak serije imat će za fokus likove Carrie, Charlotte i Mirande u njihovim pedesetim. Iako nismo Carrie, ne možemo da se ne zapitamo kako će nove epizode izgledati bez Kim Cattrall u ulozi Samanthe.

Ipak, fanovi sa nestrpljenjem čekaju da vide šta će se dogoditi sa ljubavnim trouglom Mr. Big-Carrie-Aidan, dok su sa žaljenjem primili vijest da je Willie Garson koji je glumio najboljeg prijatelja glavne junakinje Stanforda Blatcha nedavno preminuo.

Video prikazuje Sarah iza kulisa snimanja And Just Like That… koja emitovanje nastavka serije najavljuje već za decembar ove godine.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.