Paul Kalkbrenner predstavio novu traku NO GOODBYE

Release Date
26/07/2019

Jučer je na svom YouTube kanalu Paul Kalkbrenner, simbol Berlina kao svjetske prijestonice savremene elektronske muzike, predstavio novu traku No Goodbye. FBL je imao priliku poslušati traku na EXIT festivalu, koji se ove godine održao od 4. do 7. jula, a kojom je Paul otvorio dvosatni set. Trka je snimljena u saradnji sa mladom pjevačicom Chiarom Hunter, koja je zajedno sa Nicolom Robertsom i Danielom Boyleom napisala tekst. Za produkciju je bila zadužena B1 Recordings GmbH, a Sony Music Entertainment kompanija, a mastering je uradio Hans Jörg Frage. Traka je ujedno i najava novog albuma.


Jedan od najvećih svjetskih elektronskih producenata Paul Kalkbrenner, poznat je po headlinerskim nastupima na najvećim festivalima i stadionskim spektaklima pred desetinama hiljada ljudi, koji su prije njega bili rezervisani samo za najveće svjetske bendove kao što su U2 i Rolling Stones. U historiji muzike ostaće upamćen njegov nastup povodom obilježavanja 25 godina od pada Berlinskog zida pred pola miliona ljudi, što će još dugo vremena ostati nedostižna brojka i za najpoznatija svjetska imena.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.