WALKING DARK – poetični, mračni editorijal

Kreativnim ljudima na put ne staju nikakve barijere, nastavljaju razvijati svoje ideje kroz druženja iz kojih uvijek nastane po jedna priča. Ovog puta uigranom timu fotografkinji Vanji Lisac, frizeru Ensaru Dervišbegoviću, make-up artstitici Maji Koristović-Talović pridružila se dizajnerica Neira Sinanbašić u ulozi stiliste, te su sebi zadali temu koju će i dalje razvijati, a to je da od skoro ničega stvore zanimljivu atmosferu fotografije, tako što će pronalaziti mogućnosti u jednostavnim materijalima i učiniti da izgledaju zanimljivo i efektno.

 

Kao rezultat njihovog druženja nastao je editorijal WALKING DARK sa modelom Merimom Ramadanović. Monokromatske kombinacije, s prevladavajuće dvije neboje – crnom i bijelom, spojene su sa mračnom, poetičnom šminkom i frizurom. U jednom trenutku mislite da je to priča o šumskoj vili, međutim, u drugom trenutku niste baš sigurni da ipak nije riječ o zloj čarobnici. Sve skupa djeluje kao mračna bajka stvorena za moderne buntovnice i prikrivene romantičarke.

 

walking dark walking dark-1 walking dark-2 walking dark-3 walking dark-4 walking dark-6 walking dark-7 walking dark-8 walking dark-9 walking dark-10 walking dark-11 walking dark-12 walking dark-13 walking dark-14 walking dark-15 walking dark-16 walking dark-17 walking dark-18 walking dark-19

 

 

 

 

 

Making of

 

 

1912216_603336119755136_1805966592_nwalking dark-5walking dark-21 walking dark-20

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predstavljamo: Naked Maja brend