Prirodna njega kože lica

Kad manje postane više

Kada je riječ o njezi kože „više“ nije nužno i „bolje“. Nekad imamo osjećaj da nam svakodnevna rutina njege kože oduzima skoro pola dana, koje provedemo pokušavajući odgonetnuti na koji način treba da nanesemo koju kremu, serum ili masku na lice. Vrlo lako upadnemo u kolotečinu, koja nažalost češće rezultira neželjenim efektima na koži nego onim koje smo očekivali od novca koji smo uložili ili količine preparata koje smo koristili. Ako nagomilavanje umivaonika različitim bočicama za njegu kože zvuči kao vaša svakodnevica, možda je vrijeme da sebi pojednostavite rutinu njege kože lica i fokusirate se na kvalitet, a ne kvantitet.

 

 

Problem upotrebe previše proizvoda za njegu, pogotovo ako niste istinski upućeni u to što radite, je taj što se aktivni sastojci u svakom od njih mogu međusobno poništiti ili izazvati reakcije poput upaljene kože ili izbijanja akni. Filozofija manje je više u njezi kože se fokusira na upotrebu samo nekoliko ključnih proizvoda. Za većinu nas, njega kože je daleko odmakla od dana upotrebe samo sapuna i vode. Ono što je nekad oduzimalo nekoliko minuta, sada oduzima dragocjeno vrijeme, a većinu vas košta malo bogatstvo u proizvodima. Zar ne biste željele znati šta se tačno nalazi u vašim proizvodima i koristiti samo one koji efikasno donose pozitivne i željene promjene na koži?

 

Sa hercegovačkih polja smilja i sa najboljim pripravcima iz prirode, za žene svih dobnih skupina, Prirodna kozmetika Gloria je Zlatnu kolekciju podredila upravo efikasnom, konkretnom i jednostavnom pristupu njezi kože. Svih pet proizvoda ove kolekcije su namijenjeni da svakoj ženi pruže ono što je upravo njenoj koži potrebno. Dnevna krema od smilja će vam pružiti luksuznu njegu za cijeli dan i, zahvaljujući eteričnom ulju smilja koje ima anti-age karakteristike, djelovat će na bore, depigmentaciju i kuperoznost. Navečer, dok spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme će nastaviti da bdiju, dubinski hraneći kožu lica i blagotvorno djelujući na bore. Kap Gloria Zlatnog seruma ima moć da razlije zlatni sjaj po vašem licu, umanjuje bore i nepravilnosti, dok Hijaluronska krema, pogodna za sve tipove kože, usporava gubitak kolagena, ostavljajući kožu elastičnom i izuzetno hidratiziranom. Kremama i serumu najbolju podršku će nastaviti da pruža Gloria Piling za lice, obogaćen mljevenim kopicama masline i marelice, koji će nježno, ali odlučno, očistiti lice, uklanjajući nakupljene mrtve ćelije kože i sve površinske nečistoće.

 

 

Ono što će vam pristup „manje je više“ u njezi kože dodatno omogućiti jeste manje rasipanja novca na bespotrebne i štetne preparate, više prostora u vašoj kupaonici, manje vremena provedenog ispred ogledala i više prostora u koferu za putovanja. A kako biste sebi upravo to omogućili proizvodima Prirodne kozmetike Gloria, posjetite obližnje apoteke, te cm i dm poslovnice i pružite sebi jednostavniju i efikasniju rutinu njege lica. Ukoliko vam je lakše da to uradite iz udobnosti svoga doma, sve što je potrebno da uradite jeste da na pregledniku svog računara ukucate: www.prirodna.com. Olakšajte sebi i svojoj koži svakodnevnicu, te joj pružite hranjive sastojke koje nam Majka priroda pruža u vidu Gloria proizvoda.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Na bh. tržište stigli parfemi brenda ZADIG&VOLTAIRE