SCC FASHION DAYS behind the scenes video

U novembru smo imali priliku uživati u SCC danima mode, trodnevnoj manifestaciji koju su organizirli Sarajevo City Center i En Studio sa partnerima.

 

Prvi dan su svoje kreacije predstavili Milan Senić, Ljiljana Majkić i She:You. Maja Koristović-Talović i Sanjin Egon su bili zaduženi za šminku, a En Studio tim sa Eldinom Nuhićem na čelu za frizure, dok je muzičku podršku cijelom događaju dao Hator Master. Osim profesionalnih modela Džejle Glavović, Merime Ramadanović, Marka Lovrića, Vladana Gavrića reviju su nosila i lica koja je kreativni tim ovog događaja ispred SCC-a odabrao.

 

Druge noć SCC dana defilirali su modeli noseći posljednje kolekcije SCC brendova: US Polo, XYZ, Tom Tailor, Parfois, Orsay, Six, Levis, Elysse, Calliope, Terranova, Astra, Legend, Ee Studio, LC Waikiki, Deza.

 

Da revija ne bi bila kao sve ostale, pobrinuli su se karizmatični duo Lela&Laka, divna Dalal i miljenik publike Deen. I drugi dan za frizure i make-up su se pobrinule stručne ruke EN Studio tima, Maje Koristović-Talović i Sanjina Egona. Na pisti su posebno oduševili najmlađi modeli, te plesna skupini Street Feet Academy koja je dodatno osvježila reviju.

 

Sve to su zabilježili Nikola Blagojević i njegova ekipa iz multimedijalnog studija PIX. Pogledajte behind the scenes video!

 

 

[vimeo]https://vimeo.com/115199236[/vimeo]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.