Sophia Loren otkrila tajnu čuvene fotografije sa Jayne Mansfield

Sophia Loren, italijanska glumačka ikona, otkrila je kako je nastala legendarna fotografija na kojoj nije mogla skinuti pogled s dekoltea svoje plave kolegice, Jayne Mansfield, prenosi Vanity Fair.

 

Bili smo na partyju koji je organizirao Paramount za mene – svi su bili ondje i zbilja je bilo fantastično. U jednom trenutku stigla je Jayne Mansfield, među posljednjima. Došla je do mog stola znajući da su svi pogledi upereni prema nama. Sjela je za stol. I onda, ona je doslovno… Pogledajte fotografju. Gdje gledam? Buljila sam u njene grudi jer sam se bojala da će ispasti na moj tanjir. Jasno se može vidjeti strah na mom licu. Mislila sam da će joj eksplodirati haljina, a da će sve ostalo samo se prosuti po čitavom stolu, prisjetila se glumačka legenda u intervjuu.

 

Photo of Jayne Mansfield & Sophia Loren

 

Premda se kasnije na drugim fotografijama može vidjeti kako se super zabavlja s Jayne, Sophia priznaje da joj je cijelo vrijeme u glavi bila haljina s tim dubokim dekolteom!

 

– Moj strah se ipak najbolje vidi na toj jednoj fotografiji, rekla je Sophia Loren.

 

Dodala je i da ne voli da je ljudi povezuju s tom slikom.

 

Više puta bi mi dali baš tu fotografiju da je potpišem, ali uvijek bih to odbila. Ne želim imati ništa s time. Između ostalog, i zbog poštovanja prema Jayne koja danas više nije ovdje, rekla je Sophia.

 

sophia1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
CARRIE BRADSHAW u nastavku serije čita roman nagrađivane književnice LANE BASTAŠIĆ