Testirali smo beauty aplikacije za mobitele

Ako ste se ikad pitali kako neke djevojke uvijek imaju savršen selfie, evo odgovara. Mnoge smartphone beauty aplikacije daju bolje rezultate od plastičnih operacija. Sa nekoliko klikova suzite lice i nos, izdužite noge i učinite ih tanjim, obrišite sve nepravilnosti sa lica, izbijelite zube.. Mogućnosti su ravne PhotoShopu, a korištenje puno jednostavnije. Ako ste ipak od onih koji ovakve stvari smatraju nepotrebnim i želite da u virtuelnom svijetu izgledate onako kako izgledate i u stvarnom preporučujemo da ih iskoristite za zabavu pa probajte različite makeup lookove, boje i dužine kose bez da idete kod frizera.

 

 

 

 

 

BeautyPlus

BeautyPlus

 

Ovo je jedna od najjednostavnijih beauty aplikacija. Jednim klikom će izbrisati sve borice i nesavršenosti na vašoj koži a intezitet tih promijena možete i sami kontrolisati. Pošto je ova aplikacija kreirana za azijsko tržište automatski makeover će vam i posvijetliti lice. Opcije koje možete birati su: povećanje očiju, sužavanje lica, lifiting i izduživanje nogu. Dostupna je za android telefone.

 

Beauty aplikacije (1)

 

 

 

 

 

 

ModiFace

ModniFace

 

Ova aplikacija je sigurno jedna od najboljih besplatnih beauty aplikacija. Pored osnovnih korekcija na licu možete isprobati i mnoštvo makeup lookova za kompletan virtuelni makeover. Za razliku od BeautyPlus aplikacije ova nudi i dodatne mogućnosti izbjeljivanja zubi, mijenjanja boje očiju, brisanja podočnjaka i dodavanja okvira i teksta na vaše slike. Jedina zamjerka ovoj aplikaciju su problemi koji nastaju ako želite editovati fotku na kojoj ne gledate direktno u kameru. Dostupna je za iPhone i za android.

 

Beauty aplikacije (2)Beauty aplikacije (3)

 

 

 

 

 

 

Perfect 365

Perfect 365

 

U poređenju sa predhodne dvije aplikacije ova je ubjedljivo najkompletnija. Gotovo svaku korekciju koju možete zamisliti možete isprobati u ovoj aplikaciji zajedno sa ogromnim brojem ponuđenih gotovih makeup lookova. Perfect365 daje najprirodnije rezultate pogotovo kad su u pitanju promjene boje očiju i nanošenje tuša, sjene i lažnih trepavica. Ako želite da nakon obrade sačuvate vašu sliku u nekom pristojnom formatu onda ćete to morati da platite 2.99$ i to je jedina zamjerka ovoj aplikaciji. Nemojte da vas to spriječi da je isprobate jer je besplatna za isprobavanje svih opcija i jako zabavna. Dostupna za iPhone i android.

 

Beauty aplikacije

 

testirala i napisala_Emina Saletović / FBL beauty urednica

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ova inovatorica pronašla je način kako ‘isprintati’ šminku uz pomoć običnog računara