U Sarajevu predstavljen legendarni model, novi BMW serije 3

Tvrtka Auto centar Tomić održala je dugo očekivano predstavljanje legendarnog modela – potpuno novog BMW-a serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u hotelu Radon Plaza u Sarajevu.

 

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Bosni i Hercegovini kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Auto centra Tomić prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3.

 

predstavljanje legendarnog BMW modela (2)

 

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Bosni i Hercegovini stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

 

Novi BMW serije 3 je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

 

predstavljanje legendarnog BMW modela (4)

 

Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

 

Upriličenim događanjem tvrtka Auto centar Tomić, osnovana prije više od 20 godina, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu.

 

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Novu seriju 3 kao i ostale novitete potražite u prodajnim salonima Auto centra Tomić u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci.

 

Više informacija o novom BMW-u serije 3 potražite na linku BMW.

 

predstavljanje legendarnog BMW modela (1) predstavljanje legendarnog BMW modela (3) predstavljanje legendarnog BMW modela (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Wimu Wendersu uručeno Počasno Srce Sarajeva