U Sarajevu predstavljen legendarni model, novi BMW serije 3

Tvrtka Auto centar Tomić održala je dugo očekivano predstavljanje legendarnog modela – potpuno novog BMW-a serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u hotelu Radon Plaza u Sarajevu.

 

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Bosni i Hercegovini kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Auto centra Tomić prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3.

 

predstavljanje legendarnog BMW modela (2)

 

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Bosni i Hercegovini stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

 

Novi BMW serije 3 je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

 

predstavljanje legendarnog BMW modela (4)

 

Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

 

Upriličenim događanjem tvrtka Auto centar Tomić, osnovana prije više od 20 godina, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu.

 

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Novu seriju 3 kao i ostale novitete potražite u prodajnim salonima Auto centra Tomić u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci.

 

Više informacija o novom BMW-u serije 3 potražite na linku BMW.

 

predstavljanje legendarnog BMW modela (1) predstavljanje legendarnog BMW modela (3) predstavljanje legendarnog BMW modela (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ryad Dyor – oaza mira u Marakešu