Upriličeno prvo ForBookLovers druženje sa autorom Borisom Lalićem

Datum objave
21/01/2017
Foto
Ivana Belančić/FBL

Sinoć je u knjižari Books.ba upriličeno prvo druženje ForBookLovers sa piscem Borisom Lalićem na kojem je predstavljena novo izdanje Elektra Mačkice Roto Press. Riječ je o knjizi sa dva lica, na jednom je Čudo na Miljacki Borisa Lalića, a na drugom Odabrane priče iz prisoja i osoja Marka Matolića.

Moderator je bio Saša Džino. Knjiga donosi dvadeset i jednu kratku priču između tirkizno-narandžastih korica, koje je dizajnirao Boris Stapić. Oko fiktivne izdavačke kuće Elektra Mačkica Roto Press, koju Lalić predstavlja kao izdavača kako bi lakše plasirao i distribuirao djela, već se formirao krug čitalaca koji na različite načine podržavaju akcije i performanse Elektra Mačkice. Sljedeće izdanje je zbirka horor priča Saše Džine Srce od plastike, koju ćemo predstaviti na sljedećem ForBookLovers druženju. Pogledajte djelić atmosfere sa sinoćnjeg druženja koji je zabilježila Ivana Belančić.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bella i Gigi Hadid podržale Palestinu na svojim društvenim mrežama