Volkswagen ID.3 i ID.4 zvanično predstavljeni u BiH

Datum objave
14/07/2021

Na 100% električnoj press konferenciji za BiH medije,  predstavljeni su potpuno električni modeli ID.3 i ID.4. S modelom ID.3, Volkswagen je krenuo u treće veliko poglavlje od strateškog značaja u historiji kompanije nakon Bube i Golfa, dok je veći model ID.4 električni pripadnik SUV segmenta koji bilježi najveći rast na svijetu.

Zašto 100% električna press konferencija? Jer su se za dolazak i odlazak medija koristila isključivo prijevozna sredstva na struju: Trebevićka žičara, električna bicikla i naravno Volkswagen električna vozila.

ID modeli vizualno signaliziraju da su puno više od običnog novog automobila. Njihov vizionarski dizajn najavljuje već uveliko vidljivo novo doba električne mobilnosti, te spaja ono najbolje iz svijeta automobila: komfor više klase, sportske performanse uz nedostižnu ekonomičnost i sve to sa posebnim akcentom na brigu o okolišu. ID. je jednostavno simbol inteligentnog dizajna, identiteta i vizionarskih tehnologija.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Premijera novog hit filma BLACK ADAM 16. decembra na HBO MAXu