Zakoračite u iluziju kafića Cafe Yeonnam 239-20

YND239-20 ime je novog trendovskog kafića koji je zaludio svijet. Ime kafića je zapravo njegova skraćena adresa – Yeon Nam Dong 239 20, a smješten je u glavnom gradu Južne Koreje.

 

 

Oduševio je Seulce, kao i brojne korisnike na društvenim mrežama zbog svog specifičnog crno-bijelog dizajna. Umjetnički, crno-bijeli dizajn inspiriran je korejskim hit TV emisijama ”W” i ”Han Hyo-joo” u kojima se sukobljavaju likovi iz „dva različita svijeta“ – stvarnog i fantastičnog unutar weba. Dizajn kafića stvara 2D optičku iluziju zbog koje mnogi korisnici se osjećaju kao da se nalaze unutar nekog stripa pošto na samom ulazu se prolazi kroz crno bijela velika vrata, a istim uzorkom uređeni su zidovi i podovi. Detalji na stolovima, stolcima i ormarima, kao i na posuđu za posluživanje napravljeni su u istom stilu te izgledaju kao da su crnim flomasterom nacrtani na bijeloj pozadini.

 

 

Kafić je otvoren od 2017. godine i u njega dolaze ljudi iz svih kutaka planete, a kako je doživio toliku popularnost, razmišlja se o proširenju i u druge zemlje svijeta.

 

https://instagram.com/p/BrwGwAbA_ZQ/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.