Najbolji bh. beauty blogovi po izboru FBL beauty urednice

[ssba]
January 10th, 2015

Statistika tvrdi da žene prosječno potroše 11 minuta svaki dan samo na nanošnje šminke, ako ste od onih žena kojima taj proces predstavlja zadovoljstvo i uvijek ste u potrazi za novim preparatima onda se nadamo da će vam ovaj članak biti od koristi. Beauty blogerice su tu da nam pruže inspiraciju i olakšaju izbor kada su u pitanju novi proizvodi. Većina vas sigurno već prati neke strane beauty blogerke/vlogerke možda i ne znajući da i kod nas ima djevojaka koje su podjednako dobre i kvalitetne u tom poslu koji u našoj zemlji, bar zasad, ostaje samo na razni hobija.

 

Mi vam predstavljamo 5 domaćih blog adresa koje su nama trenutno najzanimljivije.

 

 

 

MeteoBeauty  / Selma Gabela

Meteo beauty

 

Blog koji na zanimljiv način spaja dvije gotovo nespojive stvari: meteorologiju i beauty savjete. Savršeno napisani tekstovi popraćeni kreativnim fotografijama su ono što ovaj blog stavlja među naše favorite. Detaljne recenzije, ispiracija za manikir pa čak i poneki recept su ono što vas očekuje na ovom blogu a mi se posebno radujemo i najaviMeteoBeauty YouTube kanala.

 

 

 

 

 

Makeup Arena / Jasmina Perić

 

arena blog

 

Makeup Arena je blog na kojem se “vode bitke” između raznih makeup i beauty proizvoda, od najskupljih do najjeftinih, u svim nijansama i verzijama. Njegova vlasnica, Jasmina, nedavno se odvažila i da svoju ljubav prema kozmetici pretvori u posao otvorivši Makeup Arena shopove u Tuzli i njihovu online verziju za ostatak BiH. Njeni shopovi kao i blog su nezaobilazna stanica kako za nas tako i za sve šminkoljupce u BiH i regiji.

 

 

 

 

 

 

THE BELLE ADVENTURES / Zerina Čengić

 

Belle

 

Ovaj blog smo pronašli preko njegovog YouTube kanala koji nam je privukao pažnju svojim savršenim engleskim i osvježavajućom iskrenošću. Sigurni smo da će i vas podjednako oduševiti Zerinine makeup transformacije i tutorijali.

 

YouTube Preview Image

 

 

 

 

 

MANIANA / Nermana 

 

mananas

 

 

Manianas je relativno nov blog koji je jako brzo našao svoje pratiteljice, pored beauty savjeta i recenzija na ovom blogu ćete naći fashion i travel postove, a mi moramo priznati da nam je od svega najzanimljiviji njen YouTube kanal.

 

YouTube Preview Image

 

 

 

 

 

Unlimited Beauty / Tanja i Nikolina

 

Unlimited

 

 

Ovaj blog je specifičan i posebno zanimljiv zbog činjenice da ima dvije autorice.

 

- Bez obzira na svu količinu ljubavi, ni jedna od nas nije imala dovoljno hrabrosti da sama pokrene svoj blog, te smo pri jednom razgovoru došle na ideju da osnujemo zajedno jedan blog,kažu nam Tanja i Nikolina koje su, ako nas pitate, savršen spoj.

 

Tanja je više fokusirana na preparativne proizvode dok Nikolina više pažnje posvećuje onim dekorativnim. Pored bloga ne propustite da pogledate i Tanjin YouTube kanal.

 

YouTube Preview Image

 

tekst_Emina Saletović / FBL beauty urednica
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team